HORNBACH: OFERTE DEDICATE AMENAJARII CAMERELOR DE COPII

by admin
0 comment
2015 vine la Hornbach cu oferte dedicate amenajării camerelor celor mici. Ele sunt valabile în perioada 7-31 ianuarie, în toate magazinele din țară ale retailerului. 

Şi anul acesta gama de produse adresate camerei copiilor a fost completată cu articole noi care se potrivesc ultimelor tendinţe în materie de amenajări interioare. Astfel, punem la dispoziţia părinţilor tapet de hârtie, fototapet, decostickere, perdele, covoare şi tablouri cu motive atractive pentru copii, cât şi pentru adolescenţi. – Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România.

oferte hornbach

Sursă foto: Hornbach

Deoarece părinții pun foarte mult accent pe decorarea pereților dormitoarelor celor mici, specialiștii Hornbach recomandă atât vopsirea, cât şi aplicarea tapetului, ambele variante fiind la fel de sănătoase. Printre cele mai cumpărate produse se numără decostickerele, o variată ieftină și ușoară pentru o redecorare rapidă. La capitolul coloristică, aceștia spun că nuanţele deschise şi culorile vesele rămân în topul preferinţelor. În cazul modelelor, decoraţiunile din colecţia Disney sunt în continuare cea mai mare atracţie.

În ianuarie, în magazinele retailerului DIY mai găsiți și oglinzi, perdele, covoare sau corpuri de iluminat, potrivite pentru camerele copiilor.

„Considerăm că gama produselor pentru copii din magazinele noastre cuprinde toate articolele necesare amenajării unui astfel de proiect. Mai mult, pentru toţi cei care au nevoie de ajutor în alegerea materialelor, culorilor sau chiar referitor la instrucţiuni de montaj şi curăţare a produselor, consilierii noştri le stau la dispoziţie”, a mai spus reprezentantul companiei.

Și tot în această lună, în cadrul magazinelor Hornbach se organizează şi o activităţi pentru micii vizitatori, ei putând lua parte la demonstraţii privind aplicarea corectă a şabloanelor cu diverse motive.


Mai multe știri despre ofertele și produsele disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România.

În cazul în care nu știți încă în ce fel să decorați dormitorul fetiței sau băiețelului dumneavoastră, DIY Bazaar vă propune câteva articole din care să vă inspirați:

Dacă vă plac activitățile creative derulate împreună cu copiii dumneavoastră, atunci vizitați și secțiunea DIY pentru copii, unde găsiți numeroase tutoriale, dar și alte sfaturi de amenajare a camerelor celor mici.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies