HORNBACH: EXPOZITIE SI CONCURS CU PREMII PENTRU DECORAREA CAMERELOR DE COPII

by admin
0 comment
Anul a început la Hornbach cu o expoziție cu tema ”Camera copiilor”, ce aduce în prim plan articole și idei de amenajare a dormitoarelor celor mici.

Potrivit retailerului german, părinții caută cu precădere materiale de calitate și soluții ușor de curățat, precum vopselele pe bază de apă, tapet din hârtie sau ţesăturile din bumbac, in și lână. Cele mai potrivite culori pentru zugrăvirea pereților camerelor de copii sunt cele pastelate sau foarte vesele.

 Pe lângă gama de vopseluri şi tapete din hârtie pentru copii, Hornbach dispune şi de o serie diversificată de produse dedicate amenajării camerei celor mici. Oglinzile din plexiglas (care nu se sparg, eliminând posibilitatea de rănire), pernele decorative şi covoarele cu modele speciale, tablourile, stickerele pentru pereţi, lămpile, ceasurile sau produsele pentru desenat şi pictat sunt doar unele dintre produsele destinate copiilor care se pot găsi pe rafturile magazinelor noastre. – Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

În topul celor mai cumpărate produse pentru decorarea încăperilor celor mici se află tapetul, vopseaua, perdele, covoarele și stickerele. La mare căutare sunt și produsele inspirate de supereroii din desenele animate.

#hornbach #camerecopii #sfaturiamenajare #interiordecor #retail #concurshornbach #diybazaar

Sursa: Hornbach

Cu prilejul expoziției, în magazinele Hornbach va fi organizat și un concurs de desen cu tema ”Pictează sau colorează camera ta e vis”. Concursul se va desfăşura în fiecare sâmbătă şi duminică din luna ianuarie şi în prima sâmbătă şi duminică din luna februarie, între orele 12:00-14:00. Câștigătorii locurilor I, II și III vor și desemnați în ziua de 2 februarie. Ei vor fi contactați pentru a intra în posesia premiilor.

Pe lângă gama variată de articole dedicate copiilor, în sectorul de decorațiuni al retailerului găsiți este un milion de nuanțe de lacuri și vopsele obținute în Centrul de Mixare, o paletă diversificată de tapete şi autocolant şi 10.000 de metri pătraţi de mochete, traverse şi linoleum. De asemenea, în cadrul aceluiaşi departament se pot găsi aproximativ 1.450 de modele diferite de corpuri de iluminat, 600 de modele de rame, peste 1.000 de tablouri şi oglinzi, 500 de modele de perdele, dar şi alte accesorii necesare decorării unei încăperi.


Dacă sunteți în plin proces de amenajare a camerei copilului dumneavoastră, vă recomandăm următoarele articole din care să vă inspirați:

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies