HORNBACH: EXPOZITIE DE ARANJAMENTE FLORALE PENTRU CRACIUN

by admin
0 comment

Expoziție de aranjamente florale pentru Crăciun, asta a pregătit Hornbach pentru clienții săi în luna decembrie, pe lângă tradiționalul târg de iarnă.

Alături de specii precum Cambria, Dendrobium, Phalaenopsis, Cymbidium şi Vanda, retailerul promovează şi Ludisia Discolor, o specie de orhidee recunoscută pentru frunzele sale poroase şi florile de dimensiuni reduse. Ea are marele avantaj de a se adapta rapid la condițiile din apartament. Peste 13 aranjamente din orhidee vor fi expuse în cadrul expoziției. În afară de acestea, clienţii Hornbach vor putea găsi în zona destinată cadourilor încă 17 modele de aranjamente florale cu specific de Crăciun.

Din categoria plantelor de interior, cele mai căutate sunt Ardisia, Azaleea, Anthurium, Steaua Crăciunului sau crinul de cameră. În departamentul destinat activităților de grădinărit mai găsiți seminţe, unelte sau ghivece, dar și sisteme de irigaţii ori maşini de tuns iarba. Dacă nu înțelegeți specificațiile tehnice sau nu știți cum se îngrijește o anumită specie de floare, puteți întreba în magazin. Angajații Hornbach vă pot consilia în acest sens.

Iată ce tipuri de aranjamente florale puteți găsi:

#hornbach #expozitie#flori #craciun #retail #diy #diybazaar

Sursa: Hornbach

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies