HORNBACH: CE FLORI DE INTERIOR PREFERA ROMANII

by admin
0 comment

Dacă sunteți pasionați de botanică, în ianuarie puteți admira și cumpăra de la Hornbach flori dintr-o colecție de peste 250 de plante de interior. Gama de produse este largă, pornind de la ghivece mici cu plante decorative și ajungând până la soiuri de 2 m înălțime.

„Prin această expoziţie ne dorim să oferim cumpărătorilor o variantă de a menţine în casă prospeţimea specifică unei plante naturale”, a subliniat Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

Potrivit analizelor retailerului, românii preferă în casele lor plantele verzi cu dimensiuni între 100-120 cm. Printre cele mai îndrăgite sunt Cupressus Wilma, Hedera Helix, Nephrolepis Green Ladz, Zamioculcas, Calathea Mix, Dieffenbachia Compacta, Dracaena şi Ficus Elastica.

În cazul birourilor, unde sunt preferate plante ce purifică aerul, clienţii pot alege din peste 30 de soiuri cu astfel de proprietăți (ex: Calathea Mix, Dracaena, Hedera Helix, etc.).

plante de interior

Sursă foto: Hornbach

Pentru anul acesta, specialiştii Hornbach recomandă plantele exotice asiatice, precum Bonsai, Ficus Ginseng şi Bambus. De asemenea, pentru cei care au o grădină şi doresc achiziţionarea unei specii care, ulterior, poate fi mutată în mediul exterior, o variantă ar fi Helleborus Niger, rezistentă la temperaturi scăzute.

Dacă arbuștii, tufele, copacii sau trandafirii cumpărați din magazinele retailerului se usucă în decurs de 12 luni, în cazul reclamațiilor îndreptățite, banii vor fi returnați sau produsele vor fi înlocuite.

În paralel cu expoziția florală, la Hornbach se mai derulează o altă campanie dedicată amenajării camerelor celor mici. Despre acest subiect am scris AICI. Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România.


ARTICOLE RECOMANDATE:

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies