HORNBACH: CATALOGUL LUNII OCTOMBRIE

by admin
0 comment

”1.000 proiecte. 1 partener!”, acesta este sloganul celui mai recent pliant Hornbach. Produsele disponibile în magazinele retailerului sunt variate și pretabile pentru nenumărate activități de do it yourself (DIY). Fie că vreți să vă amenajați casă, să întrețineți grădina sau să faceți diferite îmbunătățiri prin gospodărie, magazinele de DIY sunt un bun loc de informare și aprovizionare. Și să nu uităm de inspirație, care parcă dispare exact atunci când avem mai multă nevoie. Sfaturi de amenajare ale locuinței găsiți accesând secțiunea cu același nume a site-ulu, dar și răsfoind broșura Hornbach dedicată sectorului de home decor. Puteți alege din cele patru propuneri: winter chic, feeling wood, loft living, summer end.

Revenind însă la partea de informare, între 4 octombrie și 13 noiembrie, în magazinele retailerului puteți afla cum se înlocuiesc obiectele sanitare, fie că vorbim de un vas de WC, un lavoar sau o baterie. Dacă v-ați decis să schimbați culoarea pereților, dar nu cunoașteți un zugrav priceput care să vă ajute, puteți apela la serviciile specialiștilor Hornbach. Lucrările efectuate de aceștia beneficiază de o garanție de doi ani. Mai multe informații găsiți în toate unitățile din țară.

Pentru o toamnă romantică studiați oferta de plante pentru interior și exterior. Prețurile pornesc de la 2,99 lei, iar dacă aveți în plan efectuarea unei lucrări, indiferent că este una casnică sau pe un șantier,  nu uitați să purtați echipamentul de protecție adecvat. O pereche de mănuși pentru grădină costă între 3,29 lei și 7,99 lei, iar cizmele de cauciuc sunt la 23,99 lei. Pentru că tot a venit toamna, ar fi bine să aveți la îndemână și o pelerină impermeabilă. La Hornbach, prețurile pornesc de la 22,99 lei bucata.

Mai multe informații despre produsele disponibile și ofertele derulate în următoarele săptămâni, găsiți accesând catalogul lunii octombrie.

catalog octombrie 2013

Sursa: Hornbach

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies