HORNBACH: CAMPANIE UMANITARA PENTRU COPII NEVOIASI

by admin
0 comment

În perioada 26 mai-30 iunie 2014, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, în parteneriat cu Fundaţia Mereu Aproape, organizează o campanie umanitară de colectare de jucării pentru copiii defavorizaţi. DIY Bazaar susține această campanie!DIYBAZAAR-HB-MA-1
În plus, pentru a sărbători Ziua Internațională Copilului, pe 31 mai, retailerul va realiza şi o serie de activităţi speciale pentru cei mici.

Deoarece luna iunie este dedicată celor mici, ne-am dorit să venim în sprijinul copiilor nevoiaşi şi să le oferim şi acestora şansa de a zâmbi şi a se bucura de jucării. Astfel, în perioada 26 mai – 30 iunie, în toate magazinele Hornbach din ţară va fi organizată o campanie de strângere de jucării, clienţii noştri având posibilitatea de a dărui astfel spiritul copilăriei prin fiecare jucărie donată, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Campania se va desfăşura în parteneriat cu Fundaţia Mereu Aproape, resposabilă de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai căror copii vor beneficia de jucăriile colectate pe parcursul lunii iunie.

Pe lângă faptul că este o acţiune umanitară, campania are şi o componentă educativă. Încă din copilărie este important ca părinţii să îşi înveţe copii să se bucure de vârsta lor, dar în acelaşi timp, să fie atenţi şi la nevoile celor mai puţin norocoşi şi să împartă o parte din jucării cu aceştia, a subliniat Mugurel – Horia Rusu.

Astfel, părinţii pot selecta împreună cu cei mici jucăriile pe care aceştia nu le mai folosesc şi pe care doresc să le trimită către copii defavorizaţi, ulterior urmând ca acestea să fie aduse în oricare magazin Hornbach din ţară şi colectate în cadrul unui stand special amenajat. Este important însă ca acestea să fie curate şi funcţionale, pentru ca micuţii care le vor primi să se poată bucura de ele.

Înainte de a fi trimise către copii defavorizaţi, toate jucăriile colectate pe durata campaniei vor fi selectate în funcţie de recomandările de vârstă şi igienizate.

Ateliere speciale de Ziua Copilului

Pe lângă campania de colectare de jucării, cu ocazia Zilei Copilului, Hornbach va organiza în toate magazinele sale şi acţiuni speciale pentru cei mici. Pe parcursul zilei de sâmbătă, 31 mai, toţi copii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi în magazinele Hornbach, la ateliere creative.

Orele atelierelor de creație organizate în magazinele Hornbach:

  • Hornbach Balotești –10:30-12:10
  • Hornbach Militari – 16:30-18:10
  • Hornbach Berceni – 13:30-15:10
  • Hornbach Timișoara – 11:00-12:40
  • Hornbach Brașov – 10:00-17:00

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies