HORNBACH: ATELIERE CREATIVE SI PRACTICE PENTRU ZIUA FEMEII

by admin
0 comment

Numai astăzi nu e mâine, adică 7 martie, și Hornbach organizează în toate cele cinci magazine ale sale din București, Brașov și Timișoara, o serie de ateliere creative și practice pentru doamne și domnișoare. Ele sunt gratuite și sunt dedicate Zilei Internaționale a Femeii. La Brașov vor avea loc și ateliere pentru copii, așa că mămicile pot petrece ziua de sâmbătă într-o manieră diferită alături de micuții lor.  

ateliere hornbach

Sursă foto: Hornbach

Fiecare activitate în parte durează aproximativ o oră, toate materialele fiind puse la dispoziție de Hornbach. În plus, toate doamnele şi domnişoarele care vizitează magazinele retailerului în weekendul 7-8 martie, se vor bucura de tot felul de surprize.

 „Femeile care își doresc să afle secretele grădinăritului și câteva tehnici creative pentru obținerea decorațiunilor interioare sunt invitate, pe 7 martie, în toate magazinele Hornbach. Am ales aceste două tematici pentru că tot mai multe cliente sunt preocupate de cultivarea legumelor și a plantelor aromatice. De asemenea, la Hornbach există un interes constant pentru produse din departamenul hobby, ceea ce dovedește dorința clienților de a se relaxa în mod activ și de a aduce o notă personală în decorarea locuinței”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

ORARUL ATELIERELOR:

Hornbach Berceni

 • Ora 10:00 – Atelier de grădinărit
 • Ora 14:00 – Artă decorativă

Hornbach Balotești

 • Ora 10:00 – Artă decorativă
 • Ora 17:00 – Atelier de grădinărit

Hornbach Militari

 • Ora 14:00 – Atelier de grădinărit
 • Ora 17:00 – Artă decorativă

Hornbach Brașov

 • Ora 10:00 – Atelier de grădinărit
 • Ora 12:00 – Artă decorativă
 • Ora 14:00 – Atelier pentru copii

Hornbach Timișoara

 • Ora 10:00 – Artă decorativă
 • Ora 14:00 – Atelier de grădinărit

În cadrul atelierelor de grădinărit din București și Timișoara, participantele vor afla secretele cultivării plantelor aromatice, de la însămânțare, până la recoltare. De asemenea, ele vor afla cum se pot bucura de plante și legume de primăvară, sănătoase și gustoase, culese chiar din propria grădină. În magazinul din Brașov, la partea practică, clientele vor învăța să realizeze un ghiveci prin traforaj, pe care îl vor decora mai apoi folosind aparatul de pirogravură, iar cei mici, în cadrul atelierului dedicat lor, vor realiza cutii de bijuterii, pe care să le ofere persoanelor dragi. Doamnele și domnișoarele care vor opta pentru atelierul de artă decorativă vor afla cum pot fi realizate diverse obiecte pentru înfrumusețarea locuinței folosind tehnica șervețelului sau cum pot decora o trusă de unelte folosindu-se de pictura cu ceară și pirogravură. Atelierele sunt cu sprijinul trainerilor specializaţi de la Centrul Educațional Fluentis și Club ILI.

Întrucât numărul de locuri pentru fiecare atelier va fi limitat, participantele au posibilitatea de a se înscrie, în prealabil, online, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro și la telefon 0747.020.134, pentru magazinele din București și Timișoara sau la telefon 0723.671.307, pentru magazinul din Brașov.

 Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies