HALLOWEEN OR NOT…WE PARTY!

by admin
0 comment

Ești fan al clasicului film ”Familia Addams”, iar Halloween-ul este una dintre sărbătorile tale preferate? Atunci pe 26 octombrie, Palatul Bragadiru este locul în care trebuie să fii! De ce? Pentru că de la orele 22.00, începe cea de-a patra ediție a petrecerii Lollipop Events, ”Halloween or not…We Party!”. Anul acesta puteți lua cina alături de familia Addams și de rudele sale din străinătate, pe ritmurile lui Brett Johnson (US), JT Donaldson (US), Piftek si TBF, în timp ce cunoscuții casei vor încinge scena cu dansuri fantasmagorice. Palatul va fi animat de un sofisticat spectacol de lumini și umbre.

În subsolul bântuit al palatului, Mauss, Suciu, Cezar si Kozo vă așteaptă în WonderUnderWorld pentru niște experimente audio-vizuale ultra-fine. Totul într-un decor dark, cu pânze de păianjen, spirite misterioase, pisici negre și vrăjitoare. Dacă nu veniți costumați, puteți oricând să faceți o plimbare prin cimitirul de pe terasă, unde vă puteți picta fața sau cumpăra un costum potrivit pentru marele bal.

Atenție petrecăreților, nu vă jucați cu focul ! O echipă specializată de demoni îmblânziți va face un show incendiar pentru voi. Echipa Lollipop a pregătit și alte surprize, unele dintre ele culinare.

Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#halloween #party

Sursa: Lollipop Events

Dacă doriți să vă rezervați biletele din timp, o puteți face online. Echipa DIY Bazaar a făcut asta deja, pentru că anul acesta sărbătorește Halloween-ul alături de prietenii de la Lollipop Events!

Dar până pe 26 octombrie nu mai e mult, dar nici foarte puțin, așa că mai avem vreme și de câteva proiecte de do it yourself dedicare acestui moment. Prin urmare dacă Sărbătoarea Spiritelor vă face chef de bricolat și decorat, vizitați secțiunea Halloween a site-ului nostru pentru inspirație și instrucțiuni.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies