HALLOWEEN: FANTOMA DIN CARTE. ARANJAMENT DE MASA

by admin
0 comment
În secțiunea ornamente pentru Halloween mai adăugăm astăzi un nou proiect DIY: aranjamentul de masă realizat dintr-o carte veche. Este ușor de făcut și de-a dreptul amuzant pentru toți cei care îl vor descoperi cu privirea. 

Pentru a-l realiza aveți nevoie de următoarele:

  • carte;
  • hârtie de scris / cartonată;
  • linie;
  • creion;
  • marker;
  • foarfecă;
  • cuter;
  • bandă adezivă / lipici.

Cum procedați:

Pasul 1: Deschideți cartea la mijloc și desenați câte o fantomă atât pe coala din stânga, cât și pe cea din dreapta. Dacă nu aveți foarte mult talent la desen, deși proiectul nu presupune un grad mare de dificultate, puteți tipări și decupa șabloanele de mai jos.

#halloween #ghost #diybazaar

Sursa: Google Images

#halloween #ghost #diybazaar

Sursa: Google Images

Pasul 2: Cu ajutorul unui cuter ori a unei foarfeci cu vârf subțire, decupați fantomele desenate la pasul 1 pentru a vă face șabloanele necesare realizării ornamentului. Apoi așezați-le pe o filă a cărții și decupați. Atenție! Fantomele trebuie să rămână cu baza prinsă de carte, deci nu tăiați integral de jur împrejurul formei.

Pasul 3: Dintr-o foaie de hârtie cartonată, tăiați două fâșii egale cu lățimea cărții. Dacă nu aveți așa ceva prin casă, tăiați 2-3 bucăți de dimensiuni egale dintr-o coală de scris și suprapuneți-le. Pentru fixare folosiți lipici.

Pasul 4: Odată tăiate fâșiile, realizați din ele un ”T”, lipind o bucată paralel cu textul de pe pagină, chiar la jumătatea formei decupate, iar pe cea de-a doua o atașați fantomei. Aceasta din urmă trebuie lipită perpendicular pe cea dintâi la un capăt și la celălalt cam la 1/3 din formă.

Pasul 5: Cu ajutorul creionului, faceți ochii fantomei. Aveți două variante: fie desenând, fie înțepând cu vârful foaia de hârtie. Pentru a-i da o mai mare expresivitate fantomei, puteți folosi un marker negru, mult mai evident decât un creion.

Pasul 6: După realizarea pașilor de mai sus, puneți cartea la mijlocul mesei, așezați tacâmurile și farfuriile și invitați-vă prietenii la masă. Cât ei sunt pe drum, puteți găti una din rețetele dumneavoastră preferate.

Sunteți curioși să vedeți cum va arăta acest ornament de Halloween? Iată-l:

#halloween #ghost #diybazaar

Sursa: Pinterest

Pentru mai multe idei de ornamente, decorațiunii și costume dedicate Sărbătorii Spiritelor, vizitați secțiunea Halloween a site-ului nostru. Dacă v-a plăcut articolul despre cum poți face un ornament pentru masa de Halloween,  distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies