HALLOWEEN: 7 IDEI DE DECORATIUNI VESELE

by admin
0 comment

Dacă ești adeptul Halloween-ului vesel, cu personaje amuzante și decorațiuni aproape deloc înfricoșătoare, uite câteva idei de decorațiuni. Putem accepta că mumiile, fantomele ori vrăjitoarele sunt simboluri ale acestei sărbători americane, dar la noi ele sunt neapărat prietenoase.

Mai ales că toate petrecerile pe care le organizăm cu acest prilej sunt dedicate în special copiilor. Așa că haideți să vedem împreună cum ne putem orna casa pentru a le crea o seară specială celor mici.

O petrecere nu e petrecere decât dacă începe de la ușă!

Da, nu este un motto consacrat, dar așa ne-a venit și așa am scris. Fie că stați la curte sau la bloc, o ușă ornată în ton cu Halloween-ul îi va surprinde pe vizitatori.

Halloween

Sursă foto: Pinterest

Dacă nu vă doriți un monstru pe ușa de la intrare, puteți face o mumie din hârtie igienică.

Halloween

Sursă foto: Pinterest

Nici mumie, nici monstru, atunci un ornament din litere de lemn sau carton. Legați literele între ele în șir indian, puneți o fundă la capăt din material de sac și aveți o nouă decorațiune tematică.

Halloween

Sursă foto: Pinterest

Să trecem la interior.

Baloanele sunt nelipsite de la orice petrecere, așa că le vom pune și noi pe lista decorațiunilor de Halloween. Doar că le desenăm cu markerul fețe amuzant de înfricoșătoare.

Halloween

Sursă foto: Pinterest

Nu ați avut timp să cumpărați un dovleac, puteți face câțiva singuri din hârtie cartonată. Cum? Foarte simplu! Tăiați dintr-o bucată de carton portocaliu șapte bucăți de grosimea unui deget. Șase dintre ele, perechi două câte două, vor avea mărimi crescătoare, iar a șaptea fâșie, cea mai mică, va fi axul central al dovleacului. Capsați între ele bucățile așezându-le cap la cap de la mic la mare, iar la final, puneți și două fâșii de hârtie verde, pe post de frunze.

Halloween

Sursă foto: Pinterest

Dacă aveți răbdare și timp, faceți o plimbare prin parc, adunați câteva rămurele uscate, apoi legați pe ele bucăți de panglică neagră. Pe nod puneți două puncte de lipici alb și imediat veți vedea cum apare un liliac. Repetați procesul de câte ori doriți, iar după puneți rămurelele prin toată casa pentru a completa decorul de petrecere.

proiecte halloween

Sursă foto: Pinterest

De Halloween până și masa se deghizează. Cu o pereche de șosete în dungi, niște botine uzate și o față de masă neagră și masa noastră începe să semene a vrăjitoare. Sau mai bine zis a jumătate de vrăjitoare.

Halloween

Sursă foto: Pinterest

Articole despre Halloween care sigur v-ar mai plăcea:


Dacă v-a plăcut articolul despre decorațiuni vesele de Halloween, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies