Halloween: 10 proiecte DIY

by admin
0 comment

Căutând inspirație pentru decorațiunile de Halloween, am dat peste câteva proiecte de do it yourself (DIY) foarte drăguțe și ușor de realizat. Nu toate trebuie să fie înfricoșătoare! Această sărbătoare de import poate fi privită și ca pe un prilej de costumat și amuzat.

Am alcătuit o listă cu câteva proiecte ușor și ieftin de făcut.

#1 Dovleci din baloane portocalii

Este poate cel mai simplu proiecte de Halloween pe care îl poți face. Tot ce îți trebuie (pe lângă baloane) este un market negru și puțină hârtie verde, pentru frunze și vrej. Odată umflat balonul, desenează pe el ochii și gura dovleacului, apoi adaugă la nod câteva bucăți de hârtie creponată verde, tăiată șuvițe.

#2 Pahare desenate.

Dacă tot am luat marker-ul din penar, să mai facem un proiect cu el. Spre exemplu, îl putem folosi pentru a desena pe pahare de plastic fețe mai mult sau mai puțin înspăimântătoare.

#3 Borcane pictate.

Pentru a realiza câteva felinare tot ce trebuie să faci este fie să torni vopsea în interiorul lor, să pui capacul și să agiți până se uniformizează culoarea în interior, fie să colorezi interiorul cu o pensulă și cu acuarele. La exterior, folosește un marker pentru a desena fețe ”înfricoșătoare”.

#4 Povești înfricoșătoare pe borcane.

Dacă ai talent la pictat sau răbdare la decupat, poți încerca modele mai complexe. În cazul pictatului, știi ce trebuie să faci. Pentru decupaj ai nevoie de un model tematic pe care să-l tipărești, iar apoi, cu grijă, să îl tai de pe hârtie și, ulterior, să îl lipești pe borcan.

#5 Șoriceii invadează scările.

Rămânem la capitolul decupaj și ornăm și scara. De pe pe câteva hârtii imprimate cu șoricei, decupăm siluetele, apoi le lipim din loc în loc pe scară, recreând atmosfera unei case abandonate.

#6 Fantome din carton și hârtie igienică.

Pe spatele unei farfurii de carton pe care ai desenat figura unui fantome, lipește mai multe fâșii de hârtie igienică și obții o nouă decorațiune pentru Halloween. Cei mici vor fi mai mult decât încântați să ajute, având în vedere ușurința cu care se realizează proiectul.

#7 Mâinile de pe fereastră.

Nu lăsa foarfeca de-o parte pentru că o vei folosi la acest proiect. Odată ce v-ați desenat forma mâinilor și a brațelor pe o bucată de hârtie, nu mai rămâne decât să decupați.

#8 Lilieci din role de hârtie igienică, carton și acuarele.

Ia o rolă de la hârtia igienică, presează-o la capete, apoi vopsește-o cu acuarele pentru a realiza corpul liliacului. Aripile se confecționează dintr-un dreptunghi de hârtie cartonată căruia îi facem zimți.

#9 Dovleci din burlanul de la hotă.

Dacă mai ai un rest din materialul burlanului hotei, acum este vremea să îl utilizezi. Îi prinzi capetele împreună, realizând astfel o formă asemănătoare cu a dovleacului, apoi o vopsești și o ornezi.

#10 Păianjenul din ramă.

Colorează o ramă foto mai veche într-o culoare specifică Halloween-ului – verde, portocaliu, alb sau negru – apoi începi să țesi o pânză. Păianjenul îl poți face după un șablon scos la imprimantă pe o bucată de hârtie cartonată.

Aruncă o privire și în video de mai jos:

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies