GULER HANDMADE DIN SIRAGURI DE MARGELE

by admin
0 comment

Pentru a realiza acest guler din mărgele nu vă trebuie foarte multe ustensile și nici prea mult timp. Urmând pașii de mai jos sigur veți reuși să vă faceți un accesoriu handmade de mai mare frumusețea.

De ce aveți nevoie:

  • mărgele;
  • fetru;
  • foarfecă/clește;
  • panglică;
  • ață și ac;
  • lipici.

Cum procedați:

Pasul 1: Pe o coală de hârtie desenați un șablon (forma pe care doriți să o aibă colierul). Puteți plia foaia în două pentru a vă asigura că jumătățile vor fi simetrice.

Pasul 2: Aplicați șablonul de o bucată de fetru și decupați-l.

Pasul 3: Tăiați din șiraguri de mărgele bucăți suficient de lungi pentru a umple baza din material textil. Dacă nu aveți gablonțuri vechi pe care să le tăiați, cumpărați mărgele vărsate și înșirați-le mai apoi pe gută sau pe un fir de ață mai gros.

Pasul 4: Coaseți șirurile de mărgele pe fetru, iar din loc în loc, pentru a se fixa mai bine, turnați câteva picături de lipici.

Pasul 5: La capete, faceți câte o gaură și introduceți prin ea panglica. Dacă nu aveți un aparat special de găurit, o puteți la fel de bine coase.

Simplu, nu? Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, studiați colajul foto de mai jos.

tutorial colier din margele

Sursă foto: weheartit.com

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum poți face un guler handmade, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies