GHIRLANDE CU INIMIOARE PENTRU VALENTINE’S DAY

by admin
0 comment

Simbol al Zilei Îndrăgostiților, inima se regăsește în diferite feluri și forme pe decorațiunile și accesoriile. Dacă nu sunteți mari fani ai ornamentelor disponibile în comerț, atunci nu aveți decât o singură soluție: să le produceți singuri!

Căutând idei DIY (DIY = Do-It-Yourself) am găsit mai multe modele de ghirlande din inimioare de hârtie. Cu un șablon special pe care îl putem achiziționa cam din orice librărie sau de la orice raion de papetărie, compostăm în hârtia colorată cât de multe inimi dorim. Apoi cu un ac și o ață înțepăm de două ori fiecare formă în parte.

inimi

Sursă foto: Pinterest

O altă ghirlandă pe care o putem realiza este cea de mai jos, cu un efect 3D obținut prin suprapunerea a câte două inimi. Tot ce trebuie să facem este să tragem la mașină în linie dreaptă cât mai multe forme.

inimi

Sursă foto: Pinterest

Dacă vi se pare prea greu modelul anterior, ne putem rezuma la a coase inimi de hârtie una după alta, folosind o mașină de cusut.

inimi

Sursă foto: Pinterest

Revenind la ideea de 3D, putem confecționa și o ghirlandă doar din câteva inimi, gută și un pistol de lipit cu silicon prinzând împreună câte trei forme în jurul firului pe care le înșirăm.

inimi

Sursă foto: Pinterest

Pe un sistem asemănător este făcută și următoarea ghirlandă, doar că ea este formată din două inimi mari, lipite spate în spate, pe care au fost prinse unele peste altele mai multe inimi tot mici.

inimi

Sursă foto: Pinterest

Mai multe idei pentru Valentine’s Day găsiți AICI. Dacă v-a plăcut articolul distribuiți-l și cu prietenii în orice formă găsiți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies