GHIRLANDA ORNAMENTALA DIN BULGARI DE VATA

by admin
0 comment

Un proiect ușor de realizat chiar și de către cei mici, ghirlanda din bulgări de vată poate fi agățată fie la ușa de la intrare, fie poate fi transformată în ornament central pentru masă, alături de câteva lumânări decorative poziționate chiar în mijloc.

De ce aveți nevoie:

  • farfurie de plastic;
  • cuțit;
  • bulgări de vată;
  • lipici.

diybazaar_ghirlandavata2.bmp

Cum procedați:

Pasul 1:

Cu ajutorul foarfecii, decupați un cerc chiar în mijlocul farfuriei de plastic. Apoi luați rând pe rând câte un bulgăre de vată, aplicați lipici pe el și fixați-l pe rama de plastic.

diybazaar_ghirlandavata3.bmpPasul 2:

Lipiți progresiv bulgării de vată pe toată suprafața farfuriei de plastic. Odată finalizat procesul lăsați ghirlanda la uscat câteva minute.

diybazaar_ghirlandavata1.bmpPasul 3:

Dacă vă gândiță să atașați ghirlanda pe ușa de la intrare, puteți să o faceți cu ajutorul unor panglici colorate. Dacă însă decideți să o folosiți pe post de aranjament de masă, puneți-i în mijloc o lumânare parfumată.

diybazaar_ghirlandavata4.bmp

Dacă v-a plăcut acest proiect DIY, distribuiți articolul despre cum poți face o ghirlandă decorativă din bulgări de vată și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies