Ghirlanda DIY de Craciun, cu auriu si detalii rosii

by admin
0 comment

În cazul în nu știi ce cadouri să le mai cumperi celor dragi de sărbători, încearcă să le faci unele. Ai nevoie cam de 30 de minute să realizezi o ghirlandă DIY (DIY = Do-It-Yourself).

Primul lucru pe care trebuie să îl  ai în minte este personalitatea celui sau celei care va primi darul. În funcție de asta alegi materialele.

Dacă persoana vizată este atrasă de eleganța și strălucirea anilor ’20, modelul de mai jos ar putea să te inspire.

Ce am folosit:

Un inel de polistiren de 21 cm pe care l-am acoperit cu două tipuri de panglică aurie, una satinată, cu o lățime de 2,5 cm și una cu sclipici, de 1 cm. Mi-au trebuit 3 m din cea satinată și cam 2,5 din cea subțire.

Accentele am ales să fie date de un fulg de nea roșu și un șir de mărgele în aceeași nuanță. Nu pot să vă dau un preț exact pentru ele, deoarece sunt parte dintr-un set mai mare de ornamente de Crăciun, dar sigur, sigur nu cresc cu mult bugetul acestui proiect. La fel și bomboana, care nu vine singură, ci în cutii de câte 8, ce costă aproximativ 18 lei.

Panglica folosită pe post de agățătoare face tranziția între baza aurie și ornamente, fiind roșie și având scris ”Merry Christmas” pe ea cu auriu.  Am avut nevoie cam de 1 m.

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Cât m-au costat materialele

  • Inelul de polistiren de 21 cm e aproape 5 lei;
  • Panglica satinată, de 2,5 cm lățime – 6 lei rola de 3 m;
  • Panglica cu sclipici auriu, de 1 cm lățime  – 6 lei rola de 3 m;
  • Panglica roșie pentru agățătoare, de 0,8 cm lățime – 6 lei rola de 3 m;
  • Ornamentele tematice – să zicem 2 lei;
  • Bomboane – 2,25 lei.

Total: sub 30 de lei 

Ca să prind toate elementele împreună am folosit un pistol cu silicon. El poate fi substituit și cu un tub de lipici pentru bricolaj.

Uite, pentru Crăciunul 2016 am mai făcut și modelul acesta de ghirlandă DIY. Mai am câteva pe care o să le public în zilele următoare. Mai treci pe aici sau dă o căutare pe site după cuvântul ”ghirlandă” să vezi ce modele noi am mai adăugat.

Distribuie dacă ți-a plăcut proiectul! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies