GHIRLANDA DE BRAD DIN CONURI SI STELUTE

by admin
0 comment

Pentru că știm că vă plac proiectele DIY și mai ales cele care se realizează extrem de ușor, ne-am gândit că un tutorial pentru confecționarea unei ghirlande pentru pomul de Crăciun merge la fix în aceste zile.

De ce aveți nevoie:

  • ață de tricotat;
  • ață cerată;
  • fetru de 3 mm;
  • conuri de brad;
  • foarfecă;
  • ață și ac.
ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Cum procedați:

Pasul 1: Tăiați din ața de tricotat 1,5-2 metri. Pe acest fir veți înșira steluțele și conurile. Noi am folosit trei steluțe și două conuri.

PONT: Pentru confecționarea steluțelor din fetru printați de pe internet modelul dorit, apoi decupați-l de pe hârtie sau carton pentru a obține șablonul. Pe acesta îl suprapuneți mai apoi pe bucata de fetru și începeți să tăiați respectând conturul. 

Pasul 2: Strângeți ața pe din două și coaseți chiar la jumătate prima stea. În felul acesta vă asigurați că veți avea o ghirlandă simetrică.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Pasul 3: Pentru prinderea conurilor am folosit ață cerată, pe care am legat-o de vârf.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Pasul 4: Împărțiți fiecare din jumătățile firului de tricotat în trei și începeți să coaseți  stelele și să legați conurile unul câte unul.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Ornamentul este perfect pentru a decora șemineul sau ferestrele. Priviți!

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Recapitulăm toți pașii în colajul foto următor, astfel încât execuția acestui proiect DIY să fie ușoară și rapidă:

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Mai multe idei asemănătoare găsiți în secțiunea Sărbători & Evenimente/Crăciun a site-ului. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies