GHIRLANDA DE BRAD DIN CONURI SI STELUTE

by admin
0 comment

Pentru că știm că vă plac proiectele DIY și mai ales cele care se realizează extrem de ușor, ne-am gândit că un tutorial pentru confecționarea unei ghirlande pentru pomul de Crăciun merge la fix în aceste zile.

De ce aveți nevoie:

  • ață de tricotat;
  • ață cerată;
  • fetru de 3 mm;
  • conuri de brad;
  • foarfecă;
  • ață și ac.
ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Cum procedați:

Pasul 1: Tăiați din ața de tricotat 1,5-2 metri. Pe acest fir veți înșira steluțele și conurile. Noi am folosit trei steluțe și două conuri.

PONT: Pentru confecționarea steluțelor din fetru printați de pe internet modelul dorit, apoi decupați-l de pe hârtie sau carton pentru a obține șablonul. Pe acesta îl suprapuneți mai apoi pe bucata de fetru și începeți să tăiați respectând conturul. 

Pasul 2: Strângeți ața pe din două și coaseți chiar la jumătate prima stea. În felul acesta vă asigurați că veți avea o ghirlandă simetrică.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Pasul 3: Pentru prinderea conurilor am folosit ață cerată, pe care am legat-o de vârf.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Pasul 4: Împărțiți fiecare din jumătățile firului de tricotat în trei și începeți să coaseți  stelele și să legați conurile unul câte unul.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Ornamentul este perfect pentru a decora șemineul sau ferestrele. Priviți!

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Recapitulăm toți pașii în colajul foto următor, astfel încât execuția acestui proiect DIY să fie ușoară și rapidă:

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Mai multe idei asemănătoare găsiți în secțiunea Sărbători & Evenimente/Crăciun a site-ului. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies