GHIRLANDA CU BALERINE

by admin
0 comment

Într-una din zile m-a sunat o prietenă. Dorea un cadou personalizat pe care să-l ofere finei sale, la aniversare. Mi-a spus că e pasionată de balet, așa că problema temei a fost rezolvată pe loc. Culorile, o combinație de roz pudrat cu ciclam, au venit într-un fel de la sine. Ghirlanda cu balerine mi s-a părut un cadou extrem de potrivit pentru micuța domnișoară. Așa că m-am pus pe treabă! Iată ce a ieșit după câteva ore bune de cusut!

ornament handmade

Sursă foto: DIY Bazaar

ornament handmade

Sursă foto: DIY Bazaar

ornament handmade

Sursă foto: DIY Bazaar

ornament handmade

Sursă foto: DIY Bazaar

ornament handmade

Sursă foto: DIY Bazaar

În cazul în care vă gândiți să încercați propriul proiect de do it yourself pentru micuțul sau micuța dumneavoastră, vizitați pentru inspirație secțiunea DIY pentru copii.

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies