GHILANDA DIN HARTIE DE ZIAR PENTRU ZIUA INDRAGOSTITILOR

by admin
0 comment
Gândiți-vă de două ori înainte de a arunca ziarele vechi. Sunt atâtea proiecte de DIY pe care le puteți realiza din ele!  Vă mai amintiți de punga de cadou din foaie de ziar sau de semnul confecționat pentru Halloween?

Astăzi, adăugăm în aceeași categorie, un proiect special pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă preferați să citiți presa pe internet, atunci puteți înlocui ziarele cu colile unei cărți îngălbenite de vreme.

De ce aveți nevoie:

  • ziare;
  • foarfecă;
  • mașină de cusut/ață și lipici.

Cum procedați:

Pasul 1: Luați foile de ziar și întindeți-le bine, apoi decupa-ți fășii suficient de late pentru a putea tăia mai apoi inimile din hârtie necesare realizării ghirlandei.

ghirlanda din ziar ziua indragostitilor

Sursă foto: Google Images

Pasul 2: Pliați precum un evantai fiecare fâșie tăiată din foaia de ziar, apoi decupați cu ajutorul foarfecii bucăți de hârtie sub formă de inimă. Dacă vă este mai ușor, desenați un contur pe care să îl urmați îndeaproape, pentru ca decupajele să iasă simetrice. Puteți tăia inimile una câte una, însă este mai ușor și mult mai rapid în felul acesta.

ghirlanda din ziar ziua indragostitilor

Sursă foto: Google Images

Pasul 3: Dacă aveți în casă o mașină de cusut, acum este un bun moment să o folosiți. Înșirați inimile din hârtie și începeți treaba. Nu dețineți așa ceva? Nicio problemă! Puteți finaliza ghirlanda lipind inimile rând pe rând pe un fir de ață, ceva mai groasă decât cea pe care o utilizăm în mod normal la cusut.

ghirlanda din ziar ziua indragostitilor

Sursă foto: Google Images

Dacă v-a plăcut articolul despre cum puteți face o ghirlandă pentru Ziua Îndrăgostiților, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies