GENTI CU ACCESORII HANDMADE PENTRU O CAUZA NOBILA

by admin
0 comment
Sunt multe lucruri  bune pe care le putem face în viață. E decizia noastră ce cauze alegem să susținem. Printre multele inițiative filantropice pe care le pornește și în care crede, actrița Tily Niculae a ales să lanseze o colecție caritabilă de genți care să susțină cauza copiilor născuți prematur.

Știați că în România se nasc în fiecare zi 50 de copii înainte de termen? Asta înseamnă 18.000 de nașteri premature în fiecare an! Și mai știți că un bebeluș adus pe lume la șase luni are șanse de supraviețuire de 25%?

Această lansare nu este doar despre stil, ci despre modele sociale demne de urmat. – Diana Gămulescu, vicepreședinte Asociației Unu și Unu.

Colecția #sofisticata, căci așa se numește, cuprinde 3 modele de genți din piele, în trei nuanțe în tendințele sezonului toamnă-iarnă 2015. Liniile curate și formele clasice au fost alese special pentru mamele și femeile chic și generoase. Fiecare geantă în parte are un accesoriu handmade care să amintească de cauza susținută.

#sofisticata

#sofisticata

Sursă foto: RanEvents Comm

Colecției #sofisticata, ce poartă atât semnătura lui Tily, cât și pe cea a designerului Laura Olaru, și-a propus să creeze notorietate pe tema prematurității și să ofere un ajutor concret nou născuților înainte de termen, prin Asociația Unu și Unu, prima și singura asociație de părinți ce apără drepturile copiilor prematuri din România.

#sofisticata

Sursă foto: DIY Bazaar

Produsele pot fi comandate direct de pe pagina de Facebook LauraOlaruOfficial, o parte din încasări urmând a fi redirecționate către Asociația Unu și Unu.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies