Fii voluntar in campania ”Cif Curata Romania!” si castiga o excursie in 2

by admin
0 comment

Iași, Sinaia, Oradea și Craiova sunt orașele ce vor fi curățate și înfrumusețate, în 2018, în cadrul campaniei ”Cif Curăță România!”. Este al cincelea an consecutiv în care brandul Cif își propune să contribuie la îmbunătățirea calității vieții comunităților prin readucerea la viața a unor simboluri locale sau spații funcționale.

De ce îți spun toate aceastea? Pentru că și tu, în calitate de voluntar, te poți implica în acțiunile de curățenie. În schimb, poți câștiga o excursie de două persoane prin România. Locul ce va fi înfrumusețat va fi ales prin votul exprimat de voluntarii din fiecare oraș.

„Dacă anul trecut ne-am ocupat să curățăm obiective turistice din diferite orașe ale țării, anul acesta ne-am propus să readucem curăţenia acelor locuri funcţionale sau cu o însemnătate aparte pentru comunităţile locale, împreună cu toţi românii care îşi doresc să susţină misiunea Cif.” – Andra Sima, Brand Building Category Manager – Household Cleaning, Unilever

Spațiilor proaspăt curățate și reamenajate li se va da și o tușă de modernitate prin introducerea unui nou element de design.

”Suntem preocupați de îmbunătățirea calității vieții noastre prin sport, diete, activități de petrecere a timpului liber sau alte hobby-uri. Însă, una dintre cele mai vechi modalități prin care oamenii și-au menținut starea de bine a fost curățarea locurilor unde aceștia au trăit. Păstrarea edificiilor și a spațiilor publice cât mai îngrijite a fost una din metodele facile care a întreținut bunăstarea comunităților. Studii de profil realizate în Olanda, Marea Britanie sau China au confirmat acest lucru. Astfel, este demonstrat că bucuria resimțită de un individ este influențată în mod semnificativ și de nivelul de curățenie a locului unde acesta trăiește”. –  Alexandru Zodieru, sociolog

Cum poți călători gratis prin România?

Pasul 1: Votează locul care doreşti să fie curăţat de Cif

Selecția locului ce va fi curățat şi înfrumuseţat se realizează în baza votului românilor, pe pagina de Facebook Cif, www.facebook.com/CifRomania.

Pasul 2: Înscrie-te în concurs

Pentru a putea câștiga una din excursiile pentru două persoane prin țară, trebuie să te implici activ într-o acțiunea de curățenie. Cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook Cif sau direct aplicaţia de concurs. Înscrierea se face în perioada 12.03.2018 – 21.05.2018, completând formularul online şi indicând, pe scurt, motivul pentru care dorești să te alături demersului Cif. La final, 12 participanţi, cu însoțitorii lor, vor deveni câştigători ai unei excursii de 3 zile într-unul dintre cele 4 oraşe din campanie.

Acţiunile de curăţare se vor desfăşura astfel:

  • Iași: 13-15 aprilie
  • Sinaia: 20-22 aprilie
  • Oradea: 11-13 mai
  • Craiova: 1-3 iunie

„Anul trecut am curățat o fântână, un tren, o casă de cultură, dar mai ales, am curățat praful de pe cheful de treabă al câtorva zeci de oameni. Anul acesta ne întoarcem mai mulți și mai harnici. Avem mai multă Românie de scos la lumină, avem alte orașe, alte locuri și mai ales, sper să avem mai mulți oameni care ne urmează exemplul. Pentru că nu putem face curat peste tot, dar putem să-i facem atenți pe oamenii mulți care își doresc o țară mai curată!” – Lucian Mîndruţă, Ambasador „Cif Curăţă România!”

Mai multe detalii cu privire la criteriile de vot, înregistrare şi jurizare, dar și despre oraşele înscrise, anunţarea câştigătorilor şi desfăşurarea acţiunilor de curăţare găsești în regulamentul oficial al campaniei.

Am vrut să îți povestesc despre această campanie de responsabilitate socială pentru că susțin voluntariatul și cred în puterea sa de a modela oameni și comunități. Implică-te, un gest mic poate contribui la o schimbare mare! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies