FII #PROFIYOUNGSTER SI CASTIGA UNUL DIN CELE 12 PREMII

by admin
0 comment

Ai între 18 și 30 de ani și locuiești în România? Atunci te poți înscrie în cea mai nouă campanie profi.ro, care îți poate aduce unul din cele 12 premii puse în joc și a căror valoare cumulată ajunge la aproape 4.000 lei (fără TVA). Prima condiție este să îți faci cardul de fidelitate #PROFIYOUNGESTER!

13901419_1025821650829638_5397434843771112619_n

Dacă ai deja un card Profi, nu-i nicio problemă! Mai urmează nenumărate campanii cu premii de care poți profita, plus beneficii la fiecare vizită în magazin. Găsești AICI informații despre avantajele deținerii unui astfel de card de fidelitate.

Acum este rândul tinerilor să învețe să își folosească banii cât mai bine de fiecare dată când ies la cumpărături. Pentru că Profi de fapt asta își propune, să îi transforme în cumpărători isteți, care să știe să profite de cele mai bune prețuri de la raft și, de ce nu, să se bucure de cât mai multe premii puse constant în joc.

Campania #PROFIYOUNGSTER se desfășoară până pe 30 septembrie 2016, în toate magazinele Profi din București și din țară. După această dată ți se pregătesc alte oferte și premii. Deci surprizele nu se opresc la sfârșit de septembrie, ci se transformă în altele noi! 😉

De ce merită să îți faci card #PROFIYOUNGSTER:

Înainte de a-ți povesti ce trebuie să faci pentru a intra în concurs, vreau să îți spun de ce ar trebui să îți faci acest card:

– e gratuit;

– e foarte ușor de făcut: mergi la casele de marcat din orice magazin Profi, completezi formularul cu datele solicitate, iar apoi primești cardul de fidelitate. Formularul îl poți completa și online, în cel mult 2 minute, accesând linkul următor: http://tinyurl.com/jnm96co. Apoi îl tipărești și mergi cu el direct în magazin;

– e transmisibil (deci oricare din prietenii tăi îl poate folosi pentru a face cumpărăturile pentru următoarea petrecere în gașcă);

– acumulezi puncte de fidelitate la fiecare tranzație, indiferent de suma cheltuită, iar punctele se transformă în bani din care poți face noi cumpărături la Profi;
– cardul îți dă acces și la promoțiile lunare, unde poți beneficia de până la 25% reducere la o gamă de produse sau de discount-uri la diverse articole.

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Condiția numărul 1 este să soliciți un card. Cum? Mergând la casele de marcat din orice magazin. Îl primești imediat ce completezi formularul sau îl depui pe cel realizat online, acasă la tine. Ai grijă să nu lași liber niciun câmp obligatoriu (sunt cele însemnate cu ”*”): nume, prenume, CNP, adresa poștală, telefon, e-mail, acord de utilizare a datelor în scop de marketing.

Acum că ai primit cardul de fidelitate Profi, trebuie să îl folosești de minim zece (10) ori în luna august și/sau în luna septembrie.

Tranzacțiile realizate sunt cele care te introduc automat în tragerea la sorți pentru unul din cele șase (6) premii lunare din campanie.

Care sunt premiile?

În luna august poți câștiga:

– o cameră video GoPro Hero 4, full HD, Silver Edition, în valoare de 1.791,66 lei (fără TVA);

– 5 selfie sticks Trust, cu bluetooth, baterie reîncărcabilă și cablu USB, în valoare nominală de 74,16 lei (fără TVA).

În septembrie premiile sunt următoarele:

– un ceas tip smartwatch Huawei Watch W1 – metallic gold, brown leather strap, în valoare de 1.379,91 lei (fără TVA);

– 5 selfie sticks Trust, cu bluetooth, baterie reîncărcabilă și cablu USB, în valoare nominală de 74,16 lei (fără TVA).

Nu-i așa că ele sunt perfecte pentru perioada vacanțelor și nu numai? Gândește-te câte momente frumoase ai putea surprinde cu GoPro-ul sau ce poze interesante ți-ar ieși cu selfie stick-ul. Iar smartwatch-ul Huawei este ideal pentru un pasionat de tehnologie.

Cum se face tragerea la sorți și cum se desemnează câștigătorii?

Treaba este simplă și foarte transparentă. Pentru desemnarea câștigătorilor se vor organiza două trageri la sorți prin random.org, una pe 1 septembrie 2016 și o alta pe 3 octombrie 2016. La fiecare extragere vor fi selectați șase (6) câștigători (câte premii sunt alocate pentru fiecare lună de campanie) și trei (3) rezerve. În cazul în care unul dintre participanți nu se califică pentru validare, premiul ajunge la rezerve, în ordinea extragerii acestora. O persoană nu poate câștiga mai mult de un produs pus în joc.

Pentru a fi validat ca și câștigător trebuie să:

– ai între 18 și 30 de ani, să locuiești în România și să nu fi avut niciodată un alt card Profi;

– să fi completat formularul de emitere a cardului, cu respectarea tuturor condițiilor impuse.

– să fi realizat minim zece tranzacții lunare (!!!).  

Cum afli că ai câștigat?

În cazul în care te vei număra printre cei 12 câștigători ai campaniei #PROFIYOUNGSTER, organizatorul te va înștiința telefonic în următoarea zi după efectuarea fiecărei trageri la sorți (deci pe 2 septembrie sau pe 4 octombrie 2016). Nu uita, pentru premiile din luna august, extragerea se face pe 1 septembrie 2016, iar pentru cele din septembrie, pe 3 octombrie 2016. De asemenea, lista va fi publicată și pe site-ul retailer-ului și pe pagina de Facebook a Profi.

Dacă ai fost sunat(ă), ai trei (3) zile la dispoziție pentru a transmite prin email sau prin intermediul magazinului din oraș copie după actul de identitate. Premiul îl vei primi în alte trei (3) zile lucrătoare prin curier, dacă ai respectat această condiție esențială. Nu te-ai încadrat în timp? Atunci premiul va reveni primei rezerve extrase.

Regulamentul integral al campaniei #PROFIYOUNGSTER îl găsești AICI.

Succes și spor la cumpărături!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies