FELINARELE VINTAGE IN DECORURI DE VARA

by admin
0 comment

Cerul senin și înstelat, dar și aerul cald ce ne îmbie să petrecem cât mai mult timp afară dau o frumusețe aparte nopților de vară. Și fie că stăm în grădină sau ne relaxăm pe terasa propriului apartament, un ambient este cu mult mai plăcut cu cât el include și câteva elemente decorative.

Să luăm spre exemplu felinarele metalice. Ele pot fi foarte ușor agățate în copac ori prinse de un colț de balustradă. La fel de bine arată și așezate din loc în loc pe sol, luminând aleile grădinii sau când sunt puse pe masă, lângă o carafă cu limonadă. Pe balcon, un felinar vintage se poate integra foarte bine printre ghivece cu flori și alte decorațiuni din ceramică și metal.

felinare vintage

Sursă foto: Chic Ville

La final de vară, Chic Ville propune pasionaților de aranjamente romantice folosirea felinarelor și pe post de vaze sau de suport pentru instalații de iluminat cu leduri. În cazul în care optați pentru ultima variantă, atunci puteți pune felinarul foarte bine și în dormitor. Va da un aer diafan încăperii.

felinare vintage

Sursă foto: Chic Ville

Pasionaţii de decoraţiuni DIY vor găsi numeroase metode de a adapta acest tip de felinar pentru a le servi nevoilor lor. De exemplu, am avut clienți care îl folosesc drept abajur pentru becul de pe verandă sau chiar din dormitor, însă adaptarea noastră preferată este utilizarea felinarelor pentru decorurile nunților în aer liber. Pentru o petrecere organizată pe timp de zi într-un spaţiu cu multă verdeaţă, felinarele, umplute cu flori albe şi agăţate de ramurile arborilor oferă un decor fantastic. – Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

felinare vintage

Sursă foto: Chic Ville


ȚI-AR MAI PLĂCEA SĂ CITEȘTI:


În cazul  în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies