FELICITAREA DE CRACIUN A FAMILIE OBAMA

by admin
0 comment

Celebritățile americane au făcut o tradiție din a publica în media ori a posta pe rețelele de socializare propriile felicitări de Crăciun în ipostaze parcă rupte din filmele de la Hollywood. Însuși președintele Obama pregătește an de an alături de familia sa felicitări personalizate.

#christmas #celebrity #cards #diybazaar

Sursa: Google Images

#christmas #celebrity #cards #diybazaar

Sursa: E! Online

Prima familie a Americii a tipărit pentru Crăciun o felicitare tridimensională semnată de toți membrii săi: președintele și prima doamnă, cele două fiice ale lor, Malia și Sasha, dar și de animalele acestora de companie, Sunny și Bo. Cățeii nu numai că și-au pus lăbuțele pe felicitarea 3D, dar ele chiar apar în aceasta, plimbându-se pe peluza Casei Albe.

Mesajul transmis de familia Obama este unul simplu, dar cuprinzător: ”Acum când suntem cu toții împreună, fie ca bucuria și căldura sărbătorilor să vă umple casele.”

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies