Felicitare de Paste model ”Puisor”

by admin
0 comment

Dacă v-a plăcut felicitarea model iepuraș, de ce să nu încercați una cu model de puișor? E la fel de simplu și de distractiv.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie cartonată (diverse culori);
  • băț;
  • lipici;
  • creion;
  • foarfecă;
  • panglică;
  • imprimantă.

Cum procedați:

Pasul 1: Cu ajutorul unei imprimante tipăriți șablonul de mai jos.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Pasul 2: Decupați puișorul de pe șablon, apoi așezați-l peste o coală de hârtie colorată și tăiați din nou urmărind cu atenție conturul.

Pasul 3: Dintr-o bucată de hârtie cartonată decupați un dreptunghi suficient de mare cât să fie baza felicitării și să puteți lipi pe el puișorul tăiat din coala colorată. Apoi plianți-l pe din două.

Pasul 4: Pe spatele puișorului lipiți un băț (puteți refolosi bețele de la înghețată sau pe cele utilizate pentru a amesteca în cafea), apoi atașați ambele piese (puișorul și bățul) într-o fantă tăiată cu ajutorul foarfecii pe fața dreptunghiul decupat anterior. Pentru o fixare mai bună puneți lipici pe șablonul din hârtie colorată. Dacă doriți să obțineți un efect în relief folosiți bandă dublu adezivă.

Pasul 5: Pentru a finaliza proiectul nu trebuie decât să mai prindeți pe fața felicitări o fundă din panglică și să scrieți câteva urări destinatarului.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Proiecte DIY de Paște din clești de rufe
Aranjament floral pentru masa de Paște
Proiect DIY: Nu vopsiți ouăle. Desenați-le!

Mai multe articole și proiecte DIY pentru Paște găsiți AICI. Dacă v-a plăcut acest articol despre cum puteți face o felicitare de Paște, distribuiți-l și cu prietenii în rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies