Felicitare de Paste model ”Iepuras”

by admin
0 comment

O felicitare și un gând bun vor bucura oricând o persoană dragă. Așa că puneți mâna pe foarfecă și pe lipici și apucați-vă de treabă!

De ce aveți nevoie:

  • hârtie cartonată (diverse culori);
  • băț;
  • lipici;
  • creion;
  • foarfecă;
  • panglică;
  • imprimantă.

Cum procedați:

Pasul 1: Cu ajutorul unei imprimante tipăriți șablonul de mai jos.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Pasul 2: Decupați iepurașul de pe șablon, apoi așezați-l peste o coală de hârtie colorată și tăiați din nou urmărind conturul.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Pasul 3: Dintr-o bucată de hârtie cartonată decupați un dreptunghi suficient de mare cât să fie baza felicitării și să puteți lipi pe el iepurașul tăiat din coala colorată. Apoi plianți-l pe din două.

Pasul 4: Pe spatele iepurașului lipiți un băț (puteți refolosi bețele de la înghețată sau pe cele utilizate pentru a amesteca în cafea), apoi atașați ambele piese (iepurașul și bățul) într-o fantă tăiată cu ajutorul foarfecii pe fața dreptunghiul decupat anterior. Pentru o fixare mai bună, puneți lipici pe șablonul din hârtie colorată.

Pasul 5: Pentru a finaliza proiectul nu trebuie decât să mai prindeți pe fața felicitări o fundă din panglică și să scrieți câteva urări destinatarului.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Felicitare de Paște model ”Puișor”

Proiecte DIY de Paște din clești de rufe

Aranjament floral pentru masa de Paște

Proiect DIY: Nu vopsiți ouăle. Desenați-le!

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum puteți face o felicitare de Paște cu model de iepuraș, distribuiți-l și cu prietenii dumneavoastră în rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți!

Spor la bricolat!

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies