Felicitare de Paste model ”Iepuras”

by admin
0 comment

O felicitare și un gând bun vor bucura oricând o persoană dragă. Așa că puneți mâna pe foarfecă și pe lipici și apucați-vă de treabă!

De ce aveți nevoie:

  • hârtie cartonată (diverse culori);
  • băț;
  • lipici;
  • creion;
  • foarfecă;
  • panglică;
  • imprimantă.

Cum procedați:

Pasul 1: Cu ajutorul unei imprimante tipăriți șablonul de mai jos.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Pasul 2: Decupați iepurașul de pe șablon, apoi așezați-l peste o coală de hârtie colorată și tăiați din nou urmărind conturul.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Pasul 3: Dintr-o bucată de hârtie cartonată decupați un dreptunghi suficient de mare cât să fie baza felicitării și să puteți lipi pe el iepurașul tăiat din coala colorată. Apoi plianți-l pe din două.

Pasul 4: Pe spatele iepurașului lipiți un băț (puteți refolosi bețele de la înghețată sau pe cele utilizate pentru a amesteca în cafea), apoi atașați ambele piese (iepurașul și bățul) într-o fantă tăiată cu ajutorul foarfecii pe fața dreptunghiul decupat anterior. Pentru o fixare mai bună, puneți lipici pe șablonul din hârtie colorată.

Pasul 5: Pentru a finaliza proiectul nu trebuie decât să mai prindeți pe fața felicitări o fundă din panglică și să scrieți câteva urări destinatarului.

proiect diy felicitare paste

Sursă foto: http://www.willowday.com

Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Felicitare de Paște model ”Puișor”

Proiecte DIY de Paște din clești de rufe

Aranjament floral pentru masa de Paște

Proiect DIY: Nu vopsiți ouăle. Desenați-le!

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum puteți face o felicitare de Paște cu model de iepuraș, distribuiți-l și cu prietenii dumneavoastră în rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți!

Spor la bricolat!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies