FA BINE PRINTR-UN SIMPLU SMS!

by admin
0 comment
Binele poate fi definit în atât de multe feluri…Uneori înseamnă îndrumare, alte ori înseamnă grijă, iar în alte situații poate însemna ajutor. Cu toții avem nevoie de ceva în orice moment al vieții. Pentru unii poate fi o casă, pentru alții o carte sau o vacanță. Sunt însă suflete mai puțin privilegiate de atât!

Sunt copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. Pentru creșterea și educarea lor este nevoie de noi, cei care avem griji mai mici sau mai puțin importante ca ale lor.

Donează 2 euro lunar printr-un simplu SMS!

SOS Satele Copiilor România a lansat campania de strângere de fonduri prin metoda SMS recurent, Dăruiește afecțiune, prin care fiecare persoană poate veni în sprijinul copiilor organizaţiei, printr-un act simplu de generozitate, donând lunar 2 euro prin trimiterea unui mesaj cu textul MAMA, la numărul 8844.

doneaza 2 euro

Sursă foto: SOS Satele Copiilor România

Prin inițierea campaniei se dorește readucerea în atenția comunităţii a importanței actului donaţiei, prin acordarea unui minim ajutor financiar. În acest fel, organizația poate oferi condiţii mai bune acelor copii şi tineri care nu se mai pot baza pe protecţia, grija şi iubirea celor care i-au adus pe lume. Fondurile strânse în urma campaniei Dăruiește afecțiune sunt destinate acoperirii cheltuielilor de întreținere, educaţie și consiliere a celor aflați în sistemul de îngrijire alternativ, din cele trei programe ale organizaţiei din București, Cisnădie, jud. Sibiu și Hemeiuș, jud. Bacău.

Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de a îi ajuta pe acești copii să se dezvolte armonios, cu ajutorul mamelor SOS şi al specialiştilor psiho-pedagogi. (…) Persoanele care sunt alături de noi în campania „Dăruiește afecțiune” ştiu că ajutorul lor se traduce în şanse mai bune de supravieţuire şi amintiri frumoase pentru aceşti copii. Le mulţumim tuturor donatorilor care demonstrează prin acţiunile lor, zi de zi, responsabilitate, simţ civic şi ţinută morală. – Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri și Comunicare SOS Casele Copiilor România.

Cum întrerupi donațiile lunare?

Campania se derulează prin intermediul platformei www.donatie.ro, cu sprijinul Orange România și Vodafone România. Suma de 2 euro va fi debitată lunar din contul de abonament sau de pe cartelă, până când susținătorul campaniei decide să renunțe la donație prin trimiterea unui alt sms cu textul MAMA STOP, la numărul 8844.

Dacă nu poți să ajuți, măcar distribuie. Poate alții vor putea să doneze!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies