Experienta mea cu VelaShape

by admin
0 comment

Așa-i că și tu îți dorești să scapi de celulită? Eu aproape că am uitat cum este viața fără… Cumva, am învățat să conviețuim. Nu ne iubim, dar nici nu ne urâm într-atât de tare încât capul să se gândească non-stop la asta. O face punctual, asumat, când știe că timpul permite acțiuni concrete.

Acum este un astfel de timp pentru mine. Am studiat noile proceduri și tratamente anticelulitice și am ajuns la concluzia că VelaShape este un aparat ce merită încercat. De ce? În primul rând pentru este non-invaziv. Apoi pentru că ajută la reducerea depozitelor rezistente de grăsime, iar aspectul de coajă de portocală se atenuează chiar după prima ședință. Dacă mi-ați mai citit blogul – și vă mulțumesc pentru asta – știți deja că sunt destul de greu de convins de astfel de lucruri. Orișicât, femeie sunt!

Cu documentarea făcută și o recomandare de încredere am ajuns la Dasdem Aesthetic Clinic, genul acela de loc în care simți că ești pe mâini bune de cum intri pe ușă. E mixtul corect de profesionalism, tehnologie, design modern și igienă pe care vrei să îl găsești în spații în care mergi să ai grijă de tine, dar și să te relaxezi. Las pozele să te introducă în atmosferă.

aparat velashape dasdem

aparat velashape dasdem aparat velashape dasdem aparat velashape dasdem

Pentru că fiecare experiență este personalizată pentru obținerea celor mai bune rezultate, prima vizită la clinică s-a tradus într-o evaluare în vederea stabilirii procedurilor și a numărului de ședințe. Pentru mine: 3 VelaShape combinate cu 2 de criolipoliză (despre acestea din urmă voi povesti într-un alt articol, pentru că rezultatele apar într-un interval mai mare de timp).

Sesiunile de VelaShape sunt foarte relaxante. Aparatul se comportă ca un vacuum foarte blând ce încălzește cu partea mobilă zona peste care trece. Acea căldură acționează asupra depozitelor adipoase dislocându-le.

Rezultatele sunt WOW

Efectele Velashape sunt imediate. Din toate procedurile încercate până acum, niciuna nu a avut rezultate atât de evidente după prima ședință. După 40 de minute, efectul de coajă de portocală de pe coapse era vizibil redus. În plus, aparatul are și efect de lifting. Să mai vorbesc de starea de bine amplificată? 🙂

Velashape este un sistem fabricat de producătorul internațional Syneron-Candela, lider mondial în aparatura cosmetic și medicală. El combină patru tehnologii:

  1. Energia optică cu infraroșu (IR)
  2. Curent bipolar conductor cu frecvențe radio (RF)
  3. Vacuum pulsat
  4. Role de masaj

Kim și Khloe Kardashian, Heidi Klum, Madonna sau Demi Moore sunt câteva dintre celebritățile care au scăpat de celulită cu ajutorul Velashape.


Pe post de concluzie

Cu riscul de a mă repeta, dar sunt convinsă că merită, sistemul este cel mai eficient din toate cele pe care le-am încercat în vederea diminuării depozitelor de celulită. Aștept cu entuziasm următoarea programare pentru a compara efectele dintre sesiuni. Voi reveni pe blog cu un nou articol la finalul experienței Dasdem.

Sper ca cele de mai sus să îți fie de folos și ca aceasta să fie procedura pe care o căutai pentru a reduce aspectul inestetic de coajă de portocală. Acum știi și un loc în care poți face asta! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies