Experianta mea cu LPG M6 Endermolab 2

by admin
0 comment

Eu sunt una din femeile acelea care în sarcină a avut retenție de lichide foarte mare, gleznele mi s-au dublat în circumferință, iar genunchii îmi trosneau de fiecare dată când mă aplecam. A durat ceva până când situația a revenit la normal.

Pe când avea Alex aproape șase luni am început să fac antrenamente săptămânale în apă. M-au ajutat să îmi recapăt mobilitate. Nu neapărat să slăbesc și să scap de aspectul de portocală mult mai vizibil după sarcină decât înainte. Așa că am decis să iau și alte măsuri. Cred că pentru multe femei celulita proeminentă este mai demoralizantă decât kilogramele în plus. Cel puțin asta este impresia mea după ce am povestit cu mai multe prietene. Eu nefiind o excepție, am ales o serie de proceduri de remodelare cu aparatul LPG M6 Endermolab 2. 

De ce LPG?

LPG M6 Endermolab 2 este un aparat anticelulită non-invaziv, ce nu folosește curent (precum electrostimularea), creme sau uleiuri pentru a funcționa. El nu se aplică direct pe piele, ci pe un costum special realizat din plasă.

Dacă ar fi să fac o comparație cu privire la senzația pe care o ai în timpul unei ședințe, aș spune că este precum un aspirator care ți se plimbă pe corp pentru a desprinde și a pune în mișcare celulele adipoase. Asta în prima parte. În a doua parte a ședinței, același aparat se transformă printr-o simplă apăsare de buton într-o ustensilă de masaj cu multe ”degete”. În această etapă se face drenajul.

Tehnic vorbind, LPG M6 Endermolab 2 produce o manipulare mecanică neîntreruptă la nivelul pielii și a țesuturilor subcutanate, așa cum este celulita, cu scopuri terapeutice, de înfrumusețare, de întinerire ori pentru a mări performanțele atletice. Rolele folosesc tehnologia exclusivă LPG „Independent Motorised Rollers – IMR”, iar în funcţie de sensul de rotaţie şi de viteza lor, pielea este acţionată în diverse forme, adâncimi şi grosimi.

Conceptul Endermologie este o tehnică ce reactivează în mod natural colagenul, elastina și producția endogenă de acid hialuronic cu efect vizibil de întinerire, fermitate și remodelare.

Deci LPG nu este doar pentru femei. Acum eu am ales procedura pentru partea de remodelare și tonifiere.

Rezultatele mele

Din start vă spun că nu m-am gândit că o să ies fotomodel după 12 ședințe de câte 30 de minute fiecare. E clar că pentru un trup de invidiat trebuie să faci mult mai mult de atât. Am fost însă încrezătoare că pielea va arăta mai bine ca înainte. Rezultat final: -7 cm față de măsurătoarea de la început. Mie mi se pare un rezultat excelent pentru o procedură ce nu implică niciun gram de efort fizic.

Am ales să fac LPG doar pe picioare, pentru a reduce aspectul de coajă de portocală și a da un plus de fermitate țesutului. Pe abdomen nu am încercat pentru că zona o simt încă sensibilă.

Vă întrebați oare cum e cu aspectul? Dacă s-a redus? Ce a făcut el după 12 ședințe? 🙂 Părerea mea sinceră, de femeie care și-a văzut corpul transformându-se substanțial în decurs de un an și jumătate este că investiția într-un abonament de acest gen merită. Mai ales dacă mergi într-un centru de înfrumusețare modern, cu personal amabil precum e la Beauty9. Pe lângă procedura în sine, ai un pic de timp pentru tine și te relaxezi. Eu din 12 vizite la Beauty9, două le-am făcut cu Alex în cărucior. Și ca mine și alte cliente cu bebeluși. Iar ăsta e un semn că lumea se simte confortabil acolo.

Pe lângă LPG, pentru remodelare corporală mai poți face biostimulare Ultratone, radiofrecvență Refit, presoterapie, terapia Bowen, împachetări și masaj. La capitolul tratamente faciale poți încerca Dermia, radiofrecvența, microdermabraziunea, masajul, dar și LPG.

 

 

 

 

 

 

 

Beauty9 oferă și tratamente pentru bărbați, dar și proceduri speciale înainte, în timpul și după sarcină.

Tratamente înainte de sarcină:

Tratamente în timpul sarcinii:

Tratamente după sarcină:

Centrul de înfrumusețare Beauty9 se află în zona Dorobanți, pe strada Simon Bolivar 9, et. 1, interfon 2.

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l te rog în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies