Eximia, o noua tehnologie pentru remodelare corporala

by admin
0 comment

Nu cred că există persoană care nu își dorește cel puțin o dată în viață să schimbe ceva la aspectul său, fie că vorbim de siluetă, de coafură sau de stilul vestimentar. Pentru femei, suplețea trupului este un etern deziderat.

Sursă foto: BeautyOne

Sursă foto: BeautyOne

Dar ce te faci atunci când nu ai suficient timp pentru sală sau poate nici mari porniri atletice, de regim nu ai vreme din cauza programului haotic de acasă și de la birou, iar la un masaj visez de ani de zile? Cauți soluții mai rapide de rezolvare a problemelor ce țin de remodelarea siluetei!

Ce este remodelarea corporală?

Remodelarea corporală se referă la toate acele tehnici neinvazive sau ușor invazive care, prin utilizarea unor aparate și creme speciale, ne ajută să pierdem centimetri nedoriți din anumite zone ale corpului.

Pentru cine este bună remodelarea corporală?

Tehnicile de remodelare se adresează în special persoanelor care au depozite rezistente de grăsime, ce refuză să se diminueze în ciuda dietei și a efortului fizic susținut. La fel, ele dau rezultate și atunci când se dorește tonifierea localizată sau îndepărtarea inesteticei celulite.

Important de știu!

Tehnicile de remodelare corporală nu sunt recomandate (a se citi interzise) femeilor gravide sau celor care alăptează, atâta vreme cât se utilizează aparate și creme și implică expunerea corpului la temperaturi joase ori ridicate.

Eximia HR77 Platinum, tehnologie de ultimă generație

Eximia HR77 Platinum este prezentat drept un aparat revoluționar când vine vorba de slăbirea profesională. Adus în România de Beauty One, acesta promite pierderea a până la 7 cm de pe talie în numai 7 zile de tratament, plus eliminarea celulitei și modificări ale metabolismului.

Cu nu mai puţin de 5 tehnologii ultra-performante înglobate într-un singur echipament, Eximia este considerat a fi cel mai performant aparat de slăbire profesională, inovaţia tehnologică cu putere amplificată pe care o utilizează fiind creată pentru a oferi rezultate foarte rapide. Aparatul poate acționa în profunzime, chiar și în cazul unui țesut adipos gros.

Cum funcţionează Eximia?

Conceptul HR77 Platinum asigură o creştere exponenţială a eficienţei tratamentului de slăbire datorită terapiilor inovative şi complet non-invazive pe care le deţine:

  • Laserul lipolitic – Puterea sporită a acestuia asigură distrugerea rapidă a ţesutului adipos și eliminarea pe cale naturală, precum și pierderea centimetrilor în plus de pe zonele cu probleme.
  • Multiporaţia – are o intensitate mărită pentru o mult mai bună penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei adipoase.
  • Endoradiomag – tehnologia este patentată și combină Vacuumul endermologic cu Radiofrecvenţa monopolară
  • Magnetoterapia – elimină celulita în diferitele ei stadii, activează circulaţia sanguină, elimină toxinele, oxigenează ţesuturile, stimulează producţia de colagen şi elastină și redă elasticitatea pielii, tratând vergeturile.

Acţiunea îmbinată a acestor terapii asigură rezultate în remodelarea corporală: slăbire localizată mult mai rapidă, tratament anticelulitic avansat, eliminarea vergeturilor, redarea fermităţii pielii, eliminarea toxinelor.


Interesant de știut:

Tratamentul poate fi făcut zilnic pentru o remodelare corporală completă în care puteţi slăbi până la 7 centimetri exact în zonele dorite şi vă modificaţi metabolismul pentru a funcţiona în favoarea voastră, susțin specialiștii BeautyOne.


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies