EXCLUSIVITATE: DESCOPERA CEA MAI RECENTA COLECTIE CASA DI BASSI

by admin
0 comment

Ne bucurăm de fiecare dată când putem prezenta subiecte noi și interesante. Iar când ele ne sunt oferite în exclusivitate, cu atât mai mare ne este entuziasmul. Veștile vin direct de la Berlin, acolo unde brandul italian Casa Di Bassi a prezentat la sfârșitul lunii ianuarie cea mai nouă colecție a sa.

12265783_1673441789607363_6291950930393328084_o-e1454513849797Ian Shevack, co-fondator și director de dezvoltare al brandului a declarat în exclusivitate pentru DIY Bazaar:

Înainte de toate, Casa di Bassi înseamnă calitate. Suntem recunoscuți pentru calitatea crescută a produselor noastre față de cea a competitorilor, având avantajul de a oferi prețuri foarte bune clienților noștri.

Planurile noastre vizează o dezvoltare rapidă și pe piețele din Europa de Est. Romania este o țară dinamică, unde vedem un mare potențial de creștere. Target-ul la nivel local este să fim prezenți prin produsele noastre în toate boutique-urile de home & living.

Casa di Bassi te face să te simți acasă oriunde te-ai afla. Aceasta este filosofia noastră.

colectie casa di bassi

Sursă foto: Casa di Bassi

Brandul este unul premium de accesorii și decorațiuni pentru casă, fondat în Italia, de familia Bassi. Principalele game de produse pe care le oferă sunt: prosoape și accesorii pentru baie, așternuturi, perne decorative și lumânări parfumate. Designul și materialele folosite sunt influențate de cultura mediteraneană și de cea adriatică.

Produse pentru baie

Casa di Bassi are o gamă variată de seturi de prosoape și halate de baie pentru femei și bărbați, disponibile în acest sezon în opt culori diferite (în nuanțe deschise, medii și închise). Prosoapele cu rată crescută de absorbție a apei sunt realizate din bumbac egiptean de cea mai bună calitate. La fel și covoarele de duș.

colectie casa di bassi

Sursă foto: Casa di Bassi

Pentru pat

Așternuturile de pat sunt realizate din satin, în patru nuanțe pastelate și se remarcă prin broderiile în tonuri contrastante. Colecția include și pături și pilote în diferite mărimi și culori, ce pot fi combinate după gust.

Accesoriile

Lumânările handmade cu un design minimalist și arome menite a relaxa atmosfera sunt perfecte pentru a fi oferite cadou.

colectie casa di bassi

Sursă foto: Casa di Bassi

La fel și pernele decorative care au modele originale, ce pot fi integrate cu ușurință în diferite scheme de amenajare. Iată câteva propuneri cu motive etno stilizate.

colectie casa di bassi

Sursă foto: Casa di Bassi

Casa di Bassi are o gamă variată de produse, în stiluri cât se poate de diverse, de la prosoape luxoase până la fețe de pernă cu modele colorate. Reprezentanții brandului consideră că tocmai această diversitate îi va face interesanți pentru consumatorii români.

colectie casa di bassi

Sursă foto: Casa di Bassi

Brandul lansează noi colecții la fiecare șase luni. Produsele pot fi comandate online, din categoria dorită, direct de pe site.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies