ESTI CURIOS SA VEZI CE TIPURI DE TIGLA PREFERA ROMANII? HORNBACH A REALIZAT UN STUDIU!

by admin
0 comment

Hornbach, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața de do it yourself (DIY) din țara noastră a realizat de curând un nou studiu cu privire la tipurile de țiglă pe care le preferă românii. Compania face adesea astfel de analize ce urmăresc tendințele de cumpărare ale clienților săi. 

tipuri de tigla

Sursă foto: Hornbach România

Astfel a rezultat că cele mai vândute tipuri de țiglă sunt cea metalică și cea cutată zincată. Culorile preferate sunt roşu şi maro.

”Țigla metalică oferă numeroase avantaje comparativ cu celelalte soluții pentru acoperișul casei. Este mult mai ușoară în comparație cu țigla din beton sau ceramică și, din acest motiv, toată substructura din lemn se subdimensionează și costă mai puțin. De asemenea, este potrivită pentru orice casă cu șarpantă și nu numai.”- Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România

Țiglă metalică se găsește la Hornbach în trei variante: ”good”, ”better” și ”best”, respectiv 0,4 mm, 0,45 mm şi 0,5 mm grosime. Alternativele sunt țigla din beton, ceramică, tablă flatuită, soluții rustice/ecologice, precum șindrila de lemn sau stuf.

Știri despre retaileri și ofertele lor găsești și în secțiunea Who is Who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies