Erbauer EXT, gama noua de unelte electrice la Brico Depot

by admin
0 comment

La Brico Depot găsești din luna aprilie o nouă gamă de unelte electrice. Se numește Erbauer EXT și se poate folosi cu un acumulator unic litiu-ion, prevăzut cu tehnologia Keep Cool, ce menține celulele acestuia reci, eliminând riscul supraîncălzirii.

Tehnologia face acumulatorul EXT să aibă performanțe mai bune, o durată mai mare de viață și timp de funcționare cu ¼ mai mare ca produsele ce nu beneficiază de tehnologia Keep Cool.

Gama Erbauer EXT a fost concepută nu doar pentru profesioniști, ci și pentru toți cei care vor să facă îmbunătățiri în locuință și include unul sau doi acumulatori și un încărcător. Acumulatorul și încărcătorul se pot achiziționa separat, pentru a-ți crea propriul kit și pentru a-ți mări colecția de unelte conform nevoilor.

Uneltele electrice Erbauer EXT sunt prezentate ca fiind fiabile, durabile și rezistente, gândite pentru o manevrare simplă și o utilizare sigură. Iată mai joc câteva descrieri de produse oferite de Brico Depot:

  • Ciocanul rotopercutor Erbauer cântărește doar 2 kg și e proiectat pentru utilizare intensă. El dispune de modurile burghiu, ciocan, ciocan rotopercutor şi daltă. Tehnologia avansată pentru motorul fără perii furnizează o performanţă revoluţionară, oferind mai multă putere, cuplu superior, timp de funcţionare şi durată de viaţă a motorului.
  • Polizorul unghiular Erbauer cu motor fără perii are un mâner auxiliar antivibraţii și viteză variabilă pentru performanţe optime în diferite aplicaţii.
  • Cu ferăstrăul circular Erbauer cu motor fără perii adâncimea de tăiere se reglează rapid, iar portul şi adaptorul de aspirator te ajută să menţii zona de lucru fără praf.
  • Mașina de înșurubat cu impact Erbauer, cu motor fără perii, poate fi încărcată 100% în numai 50 de minute, iar tehnologia Brushless (motor fără perii), mai silenţioasă şi mai compactă, îmbunătăţeşte timpul de funcţionare şi durata de viaţă a produsului. În plus, lumina cu LED activată cu declanşator iluminează zona de lucru pentru o găurire precisă.

Uneltele Erbauer pot fi întrebuințate și la lucrări de interior și în grădină, cele fără fir folosind acceași platformă de acumulator litiu-ion EXT.

Recent, retailerul DIY a anunțat și extinderea rețelei sale de magazine la nivel național.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies