ELEMENTE GRAFICE SI VIZUALE IN DECORUL CASEI

by admin
0 comment

Gusturile noastre în materie de design interior devin mai evidente atunci când introducem în ambient piese statement care ies ușor în evidență și atrag toate privirile.

Fie că vorbim de tablouri, de tapet, de fototapet sau de perdele și draperii, fiecare, prin modelul său și prin cromatică, poate constitui un element diferențiator în amenajarea noastră.

Tapetul cu elemente grafice

În ultimii ani, acest model de tapet a fost foarte în trend și pare să rămână în topul preferințelor, în special al celor care optează pentru un decor scandinav ori pentru unul minimalist. Formele geometrice, mai ales cele transpuse în culoare, merg foarte bine și în amenajări mai nonconformiste.

#tapet #amenajari #interioare #home #decor #wallpaper #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

Fototapetul

Fototapetul este una dintre cele mai simple căi și de impact prin care putem face o schimbare în ambient. Un peisaj sau chiar o fotografie de familie la scară mai mare sunt variante demne de luat în seamă.

#tapet #amenajari #interioare #home #decor #wallpaper #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

Tablourile

Dacă aveți un hol ceva mai mare sau stați la casă, unde puteți folosi scara pentru a vă face propria galerie de tablouri, vă puteți juca în voie cu alternanța de forme, culori și simboluri. Sau puteți opta pentru un tablou de mari dimensiuni în living sau în dormitor, înlocuind astfel peretele de contrast. Iată câteva modele din care să alegeți.

#TVinaframe #Tv #frame #design #diy #diybazaar

Sursa: Pinterest

Perdele și draperii

O altă modalitate de personalizare rapidă a decorului o reprezintă perdelele și draperiile cu modele cât mai ilustrative, ce dau o dimensiune surprinzătoare spațiului. Am găsit multe idei interesante pe elefant.ro.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies