Echipa PIATRAONLINE asteapta sa i te alaturi

by admin
0 comment

Cred cu tărie că este foarte important să ne simțim bine la locul de muncă și să ne placă ceea ce avem de făcut. Ne petrecem mare parte din săptămână acolo ca să nu fie așa. Prin urmare ar trebui să căutăm locul acela în care ne simțim valorificați și în care echipa reprezintă mai mult decât niște colegi de birou. Știu că uneori sunt situații care ne dau bătăi de cap, dar ideal ar fi ca în cele mai multe zile și situații să ne simțim confortabil în mediul nostru profesional. Doar așa vom da ce avem mai bun!

Despre mine sper că știi deja că sunt unul din acei bloggeri pasionați de casă și grădină și că urmăresc constant companiile de profil pentru a identifica noi soluții de design și idei de amenajare. Așa am ajuns să experimentez pentru o zi viața unui consultant de vânzări în cel mai mare și mai modern showroom de piatră naturală din România, PIATRAONLINE. Am trecut prin această experiență pentru a putea scrie un articol cât mai amplu despre campania lor de recrutare de personal. Mă gândesc că dacă ți-ar plăcea un job în domeniu, informațiile pe care le vei citi și vedea mai jos te-ar putea determina să aplici.

Cunosc brandul de mai bine de doi ani și de atunci îi tot urmăresc evoluția. Impresionantă! Zona expozițională din Aleea Teișani 137 A, pe care o actualizează constant pentru a fi în pas cu tendințele, este cea mai bună carte de vizită. Acolo găsești nu doar diferite sortimente de piatră naturală, ci și un apartament de prezentare ce te poate ajută să vezi cum arată un proiect finalizat. Îl descoperi în clipul de mai jos, ca de altfel întregul showroom.

Cum e să fii consultant de vânzări la PIATRAONLINE

Ziua mea în showroom a început la 09:00, cu ședința săptămânală a oamenilor din vânzări. E un moment în care se stabilesc obiective imediate și se încearcă găsirea de soluții pentru aspecte curente. Pentru cei noi, este un bun prilej să afle cum se raportează la diverse situații colegii mai experimentați. Mi-a plăcut schimbul acesta de idei, dar mai ales legătura dintre oameni!

În prima parte a zilei am trecut prin toate departamentele, să îi cunosc, să îi văd la treabă și să înțeleg cum contribuie unul la munca celuilalt. Oamenii de vânzări lucrează în spații deschise, la parterul showroom-ului sau la etaj, aproape de mostre și paletare uriașe. Ei interacționează cu fiecare client în parte. Pentru a le ușura și ordona munca, la PIATRAONLINE a fost implementat un sistem electronic, cu bon de ordine ce se ridică din recepția de la intrare. Primul consultant care s-a eliberat, apasă butonul și cheamă următorul client. Eficient, așa-i?

Cei care se ocupă de alte activități sunt în birouri din sticlă, fără uși. Deci nimeni nu se poate ascunde de nimeni, totul e la vedere și asta cred că încurajează foarte mult relațiile interumane.

În momentul acesta, la PIATRAONLINE sunt disponibile următoarele joburi. Lista se actualizează constant, când apar noi oportunități. Eu zis să stai cu ochii pe ei, pentru că au multe proiecte în plan, iar oamenii din management au arătat că lucrurile se duc în direcția bună. Investițiile și rezultatele financiare confirmă viziunea lor.

Ca o concluzie a experienței mele ca și consultant în vânzări, îți las acest live pe care l-am realizat în ziua cu pricina, alături de două membre ale echipei. Ascultați ce înseamnă pentru ele viața în această companie. Dacă până acum ai citit și văzut perspectiva mea despre acest generator de idei și în online și în offline, ia privește cum m-au surprins și ei pe mine în postura de consultant. Asta se întâmplă când o companie are propriul departament media.

Fie că îți vine în minte acum cineva potrivit pentru un job la PIATRAONLINE, fie că nu, distribuie informația și ajută ca vestea să meargă mai departe. Poți ajuta pe cineva fără să îți dai seama. Și crede-mă, e foarte plăcut! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies