Ebook Chic Ville cu idei de decoratiuni de Craciun. Vezi ce ti se potriveste!

by admin
0 comment

Concept store-ul de home&deco Chic Ville a publicat în acest an primul său ebook cu tendințe și idei de decorațiuni pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Ele pot fi utile pentru înfrumusețarea locuințelor, dar și pentru alegerea unor cadouri tematice pentru prieteni și familie.

Înainte de a te îndemna să dai un click pe materialul electronic, îți fac un mic rezumat a ceea ce vei găsi acolo. Astfel, anul acesta poți alege dintre numeroasele decorațiuni cu îngeri și gnomi și dintre globurile cu forme inedite, pentru a duce un plus de originalitate decorului de Crăciun. Există și o secţiune dedicată aranjamentelor de masă pentru gusturi variate: decor roşu pentru conservatori, decor auriu pentru cei pasionați de trenduri actuale și piese ale colecţiei italieneşti, Venezia, pentru gusturi elegante.

Acum că ți-ai făcut o idee generală, te invit să răsfoiești ebook-ul Chic Ville AICI.

Tropical Christmas

Dacă dorești să sărbătorești într-o manieră diferită, netradițională, aruncă o privire pe conceptul Tropical Christmas. Elementele cheie sunt culorile calde, precum oranj, ocru, galben şi un strop de roşu burgund. Urmează mai apoi elementele decorative: flamingo, ananas, frunze de toamnă sau de palmier. ”Bradul” acestui stil este unul inedit: ananasul! 🙂 Datorită dimensiunilor, el poate orna masa sau biroul, animat fiind de câteva globuri sau beculețe.

Pentru idei diverse dedicate sărbătorilor de iarnă vizitează secțiunea Crăciun a blogului.

În cazul în care ți-a plăcut articolul și îl consideri util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies