E-book-ul Povestile bloggerilor

by admin
0 comment

Pe la jumătatea lunii iulie primesc un email în care mi se propunea să spun povestea blogului meu răspunzând la trei întrebări. Dacă acceptam, răspunsurile urmau să facă parte din cea de-a doua ediție a unui e-book despre bloguri și bloggeri.

Am acceptat! Așa că la început de august a apărut varianta actualizată a e-bookului Poveștile Bloggerilor, de David Mitran (sau în mediu virtual davidmitran.ro), în care trei pagini sunt dedicate DIY Bazaar (de la p. 70 la p. 73).

*Actualizare: DIY Bazaar a devenit dianamihaila.ro

Întrebările au fost:

  1. Când și cum s-au apucat de blogging și care este povestea lor;
  2. De ce nu au renunțat și care sunt motivele pentru care încă mai scriu și în ziua de azi;
  3. Care sunt cele mai mari trei oportunități de care au avut parte de-a lungul activității blogosferice.

Așa au ieșit la iveală povești despre pasiuni, povești despre încercări, povești despre emoții, povești despre necunoscut, povești despre prietenie… Într-un fel, dacă ai avut cel puțin o tentativă de a-ți face un blog, rezonezi la multe pasaje din acest e-book. Și sentimentul ăla că nu ți s-a întâmplat doar ție să treci prin situația X sau Y este atât de eliberator încât orice frustrare pe care o acumulezi pe parcurs, încercând să faci ceea ce crezi mai bine cu proiectul tău online, se dizolvă. Și mergi mai departe!

Dar cine este David Mitran?

David este un tânăr pasionat de online, care s-a gândit că ar fi interesant să strângă la un loc povești ale bloggerilor și să facă astfel cunoscute proiectele lor, dar mai ales experiențele prin care aceștia au trecut de când s-au apucat să scrie în online. Prima ediție a e-bookului a inclus 16 povești. Acum sunt 26! Dorința lui David este să nu se oprească până când nu va ajunge la 100! Și sunt sigură că o va face, pentru că în circa două luni și-a atins deja o pătrime din obiectiv!

Dacă vreți să citiți toate poveștile pe care David le-a adunat până acum, apăsați butonul Download de mai jos.

download button

În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies