DRAGOBETE: ORNAMENT DIN HÂRTIE SUB FORMA DE INIMI

by admin
0 comment
Ușor de realizat, chiar și într-o pauză de cafea la birou, ornamentul poate fi folosit pentru decorarea unui cadou sau pur și simplu pentru împodobirea unui spațiu în ajun de Dragobete.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie cartonată;
  • foarfecă;
  • riglă și creion;
  • capsator.

Cum procedați:

Pasul 1: Cu ajutorul riglei și a creionului, trasați pe spatele hârtiei cartonate mai multe linii, la distanțe egale. Apoi tăiați-le fâșii, fâșii.

Pasul 2: Capsați bucățile de hârtie două câte două la un singur capăt. Apoi curbați-le și prindeți-le și la capătul celălalt. Felicitări, ați confecționat o inimă din hârtie colorată! Pentru a obține un ornament identic cu cel din imaginile de mai jos, format din trei inimi, trebuie să începeți proiectul prin a capsa împreună toate cele șase fășii necesare (câte două pentru fiecare inimă). Curbați-le având grijă ca dimensiunile lor să descrească, apoi capsați-le și la celălalt capăt. Surplusul de hârtie se îndepărtează cu ajutorul foarfecii. Dacă vă este mai ușor tăiați încă de la început bucățile de hârtie având mărimi diferite.

Pentru a realiza ”codița”, nu uitați să introduceți o bucată de hârtie între primele două fâșii capsate împreună.

diy ornament din hârtie sub formă de inimi

Sursă foto: Google Images

Din aceeași categorie mai puteți citi și tuturialul pentru realizarea unei ghirlande de hârtie sub formă de inimi sau cele mai recente postări din secțiunea Sărbători și evenimente, dedicate Zilei Îndrăgostiților, fie că vorbim de Valentine’s Day sau de varianta autohtonă, Dragobetele.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies