DORMITOARE MODERNE {SFATURI DE AMENAJARE}

by admin
0 comment

Astăzi ne-am oprit asupra a opt idei de amenajare a dormitoarelor. Unele se încadrează în același stil, altele sunt pentru firi mai nonconformiste ori mai conservatoare.

#1 Amestecul de nou cu vechi are întotdeauna ceva interesant în el. Dacă nu sunteți încă pregătiți să treceți la stilul boho-chic, puteți încerca inserarea unor piese cu aspect vintage printre cele proaspăt cumpărate. Țesăturile organice le vor lega perfect între ele.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

#2 Culorile închise nu sunt doar pentru dormitoarele burlacilor. Elementele supradimensionate precum tăblia sau lustra dau spectaculozitate decorului. Și textura peretelui contribuie la crearea unui ambient tocmai bun pentru el și ea.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

#3 Catifeaua ce îmbracă rama patului crează o senzație suplimentară de confort și căldură, iar combinația de bleu și maro nu dă greș niciodată.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

#4 Pentru nonconformiști un pat din paleți de lemn este varianta perfectă. Mai ales că oferă și spațiu de depozitare pentru cărți și alte mărunțișuri de prin dormitor. Sau nu…DIY Bazaar v-a mai prezentat și în trecut idei de mobilier realizat din paleți. Puteți reciti articolul AICI.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

#5 Nuanțele deschise dau luminozitate oricărui spațiu. Un pat din fier forjat devine mai confortabil dacă îl acoperiți cu perne decorative.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

#6 Scoateți din anonimat un decor comun cu ajutorul fețelor de pernă personalizate. Câteva huse cu blazon vor înnobila spațiu.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

#7 De multe ori dormitoarele matrimoniale sunt în oglindă, jumătatea ei de pat, cu propria noptieră, jumătatea lui de pat, cu aceeași noptieră identică. Ideea următoare de amenajare  exact asta folosește: oglinzi.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

#8 Dacă doriți să creați un spațiu cochet, dar nepretențios, schema de amenajare de mai jos poate răspunde cu succes așteptărilor dumneavoastră.

decoruri dormitoare

Sursa: Pinterest

Pentru a fi la curent cu ofertele de DIY disponibile în magazinele de profil din țara noastră vă așteptăm și pe blogul DIY Bazaar.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies