DORMITOARE COOL PENTRU PRIMA TA CASA

by admin
0 comment

În sfârșit te-ai mutat în casa ta cea nouă! Un moment la care ai visat de când ai plecat la facultate și ai stat la cămin sau ți-ai luat pentru prima dată un apartament cu chirie. Acum e momentul să îți exprimi personalitatea prin piese de mobilier și decorațiuni.

Dormitorul are o importanță deosebită în orice schemă de amenajare, pentru că starea pe care ți-o induce se cam reflectă în activitățile de peste zi. Așa că trebuie să alegem cu grijă mobila, culorile și obiectele ce ne vor înconjura în momentele noastre de relaxare.

Albastru este nuanța perfectă pentru un spațiu în care vrei să te odihnești și să îți încarci bateriile. Arată foarte bine cu mobilă în tonuri de wenge, mahon sau negru.

dormitoare moderne

Sursă foto: Pinterest

Dacă ești o fire solară, atunci folosește neapărat galben în amenajarea dormitorului.

dormitoare moderne

Sursă foto: Pinterest

În cazul în care te-ai mutat într-un spațiu neconvențional, nu încerca să îl stilizezi peste măsură. Nu face din el ceea ce nu este! Mai bine caută să te contopești cu ambientul și să alegi piese de mobilier și decorațiuni în același stil.

dormitoare moderne

Sursă foto: Pinterest

Dacă preferi decorurile eclectice, în care să integrezi cât mai multe din piesele de mobilier dobândite de-a lungul anilor, încearcă să le faci un tot găsind un numitor comun. Acesta poate fi foarte bine paleta de culori.

dormitoare moderne

Sursă foto: Pinterest

Despre dormitoare am mai scris și:

Amenajarea dormitorului. 10 idei interesante

Sfaturi de amenajare: Dormitor în portocaliu și turcoaz

15 amenajări de dormitoare. Galerie foto


Dacă v-a plăcut articolul despre dormitoare moderne, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies