DIYBAZAAR.RO, BLOGGER ACREDITAT LA WEBSTOCK 2015

by admin
0 comment
E prima dată când sunt blogger acreditat la un eveniment de când am lansat DIY Bazaar. Fiind o premieră, mă încearcă un amestec de bucurie cu emoție. E firesc să fie așa, pentru că atunci când cele două stări dispar, înseamnă că nu îți mai pasă. Am învățat asta pe când lucram în televiziune. Și mi-am promis să am grijă să nu mi se întâmple vreodată!

Webstock 2015, căci despre el este vorba, este cel mai mare eveniment de social media din România, ce se desfășoară pe 2 octombrie, la JW Marriott Grand Hotel, în București. De ce este atât de important? Pentru că aici ai prilejul să cunoști mulți, foarte mulți oameni din online, de la care poți învăța lucruri noi. Iar pe lângă informațiile care te pot ajuta să crești în branșă, îți faci prieteni, descoperi proiecte, te alături unor inițiative.

Webstock va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii, oferind totodată posibilitatea de participare și creatorilor de aplicatii și proiecte web și mobile. Mai mult, Webstock rezerva un număr de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu comunitatea online. Dacă vrei să aplici pentru un loc în rândul bloggerilor, poți solicita o invitație apăsând AICI.

webstock 2015

Webstock a pornit ca un eveniment pentru bloggeri, în care comunitatea a propus temele și speakerii. Abordarea s-a păstrat, așa că dacă vrei să te implici, trimite propunerile tale folosind link-urile de mai jos:

Pentru a fi la curent cu știri despre eveniment, urmărește site-ul www.webstock.ro, contul dedicat de pe Twitter și/sau pagina de Facebook.

S-a dat startul înscrierilor la Webstock Awards!

Competiția aduce în prim plan proiecte inedite din mediul online, ce au fost lansate în ultimul an, în România. Proiectele și campaniile pot fi înscrise gratuit în perioada 15 iulie – 28 august, într-una din cele 12 categorii, ce vor fi jurizate de un grup de practicieni în marketing, comunicare, digital, social media și mobile. Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

În cursa pentru premii se pot înscrie doar proiectele care nu au participat la edițiile anterioare. Ele nu pot fi nominalizate la mai mult de o categorie. Jurizarea include o etapa de preselecție, ce se va desfășura între 31 august și 4 septembrie, notarea finală fiind programată pentru intervalul 7-18 septembrie.

Anul acesta, la Webstock Awards a apărut o noua categorie, “Online Personality of the Year”, la care publicul decide prin vot electronic cea mai reprezentativă persoană din mediul online și din social media din România, indiferent de domeniul din care face parte. Puteți face propriile propuneri accesând link-ul alăturat: http://goo.gl/forms/Yk8u3F31Dk.

Pentru mai multe detalii despre înscrierea proiectelor la Webstock Awards accesați http://www.2015.webstock.ro/premii/. Webstock 2015 este organizat de Evensys și Vodafone România.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies