DIY: Cum repari tocurile pantofii zgariati

by admin
0 comment

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri pe care îl poate păți o colecționară de pantofi este să își zgârie tocul. Iar dacă încălțările sunt aproape noi, cu atât mai tare doare!

Chiar dacă cizmarul v-a spus că nu vi-i mai poate face ca noi, nu te grăbi să scapi de ei! Îți trebuie doar un singur lucru pentru a remedia rapid situația: oja! 🙂

Cum procedezi:

Pasul 1: Curăță bine pantofii înainte de a începe să îi pictezi. Particulele de praf nu vor permite întinderea unui strat uniform.

Pasul 2: Cu ajutorul pensulei, aplică pe suprafața zgâriată un prim strat din culoarea aleasă. Dacă zgârietura pe toc, cel mai simplu va fi să îl dai pe tot cu lac. Dacă ai talent la desen, poți încerca să faci un model folosind mai multe nuanțe de ojă.

Pasul 3: Aplică încă un strat de lac de unghii pe toată suprafața acoperită anterior și lasă pantofii la uscat cel puțin 15 minute.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies