Din ce poti avea blaturile, glafurile si treptele din casa. Galerie foto

by admin
0 comment

Dacă vrei o amenajare cu un aer luxos în casa ta, dar fără să te coste o avere, alege câteva finisaje de calitate care să iasă rapid în evidență. Blaturile, glafurile și treptele pot face diferența între un decor banal și unul deosebit.

Să igienizezi pereții casei nu te costă chiar atât de mult. Un litru de vopsea bună face cam 10 lei în orice magazin de do it yourself (DIY). Ba chiar este indicat să dai un strat proaspăt o dată la cinci ani. Finisajele însă nu le schimbi așa de des, mai ales dacă sunt din marmură, travertin sau granit. Deci ele merită o investiție inițială mai mare.

tipuri de piatra decorativa

Când intri prima dată într-o bucătărie, printre lucrurile care îți sar în ochi sunt blaturile bufeturilor. Astăzi sunt în mare vogă cele din travertin, marmură și granit, pentru că sunt durabile și disponibile într-o mare varietate de culori. Finisajul poate fi mat, polișat sau periat, deci încă un element de personalizare a spațiului în funcție de propriile gusturi.

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Apoi, după ce ridici privirea și începi să explorezi fiecare colțișor, ajungi și la pervazurile geamurilor (glafurile), iar dacă ele sunt în ton cu blaturile deja s-a creat un aspect unitar.

Aceeași senzație de  decor luxos o crează și scările placate cu diferite tipuri de piatră naturală.

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Sursă foto: PiatraOnline.ro

Ce ziceți de această selecție amplă de blaturi, glafuri și trepte? Nu-i așa că ele ar putea transforma aspectul locuinței dumneavoastră? Mie mi-au venit deja o serie de idei 🙂

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies