Despre importanta Omega 3 si a vitaminei D3 in crestrea si dezvoltarea copiilor

by admin
0 comment

Creșterea și dezvoltarea optimă a copilului în primii ani de viață sunt influențate și de aportul de vitamina D3 și de OMEGA 3 din organism. DHA, unul dintre cei mai importanți acizii grași OMEGA 3, este cu atât mai valoros cu cât el contribuie la funcționarea normală a creierului în continuă dezvoltare în această etapă.  

diy copii

Sursă foto: Google Images

Pentru că unui părinte care nu are pregătire medicală i-ar fi greu să stabilească dozajele corecte și suficiente ale acestor compuși, pe piață există produse special create pentru copii. Un exemplu sunt jeleurile cu gust de portocală JELLYVIT din gama Infant UNO.

Conform studiilor, creierul unui copil este compus din 60% masă uscată (formată din grăsimi) și 40% apă.

„Pe lângă contribuția la menținerea funcției normale a creierului, acidul gras DHA ce se regăsește în acizii grași OMEGA 3 are un rol esențial și în menținerea vederii normale. Vitamina D este necesară pentru creșterea și dezvoltarea sistemului osos la copii, contribuie la reglarea nivelului de calciu în sânge și la stimularea absorbției de calciu și fosfor, dar are un rol fundamental și în procesul de diviziune celulară.” – Alina Mădălina Stoian, medic primar medicină de familie

Acizii grași sunt importanți pentru dezvoltarea și funcționarea normală a creierului, deoarece ei sunt cei care asigură sănătatea mentală, formează și hrănesc creierul.

Despre JELLYVIT, jeleuri cu OMEGA 3 și vitamina D3

Spre deosebire de alte suplimente alimentare pe baza de OMEGA 3, JELLYVIT este ușor și plăcut de administrat, având aromă de portocală. Produsul nu conține zahăr sau arome artificiale. Doza zilnică recomandată este de un jeleu și se recomandă copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

***Acest articol a fost scris în baza informațiilor puse la dispoziție de producător/distribuitor, fără ca produsul să fie testat.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies