DESPRE BRANDING LA #SCOALAFLANCO IN SAPTAMANA 4

by admin
0 comment
Brandingul este o treabă grea și serioasă. Fie că ne referim la brandul personal, la cel al blogului nostru sau la cel al produsului unui client. O marcă nu se naște peste noapte, dar poate sfârși într-una din cauza unei erori fatale. Pierderea credibilității este mult mai dureroasă decât lipsa de viziune. Pentru că este un proces ireversibil!

La #ScoalaFlanco, în cea de-a patra săptămână de workshop-uri, brandingul a fost subiectul principal, întors pe toate părțile (sau atâtea câte s-au găsit în 4 ore) de Cristian China Birta (aka Chinezu), maestru de isprăvi la Kooperativa 2.0 și de vreo 20 de cursanți curioși de cum poți să faci un nume din ceva și/sau cineva.

scoala Flanco

Sursă foto: DIY Bazaar

Dacă te bate gândul să te faci blogger, poate n-ar fi rău să cauți o ocazie să asculți live povestea lui Chinezu. De ce? Pentru că și anul acesta a ieșit primul în topul bloggerilor preferați de agenții pentru campaniile lor (top realizat de Revista Biz). Iată decalogul său privitor la beneficiile prezenței în social media.

scoala Flanco

Sursă foto: DIY Bazaar

Acum dacă ai ratat ocazia la #brandingpesteasteptari, nu îți face griji. Sigur vor mai fi evenimente de profil la care să îl întâlnești. Pe cine ai putea însă să mai cunoști în cadrul Scolii Flanco powered by Kooperativa 2.0? Pe Vlad Dulea, care pe 9 octombrie, în magazinul retailerului din mall Promenada, ne spune care e treaba cu vloggingul (n.r vlog = blog cu mult conținut video). Pentru a te înscrie, uite un link către site-ul lui Cristian Florea un găsești formularul.

Înainte de #brandingpesteasteptari am fost la #fotografiepesteasteptari, cu Dragoș Asaftei, la #travelpesteasteptari, cu Cezar Dumitru și la #bloggingpesteasteptari, cu Cristian Florea.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies