DESCOPERA COLECTIA PANDORA TOAMNA-IARNA 2016

by admin
0 comment

Pandora, unul dintre cele mai populare branduri de bijuterii finisate manual, a lansat recent colecția de toamnă-iarnă 2016, alături de care a fost prezentată în premieră în țara noastră Colecția Pandora Rose, ce are ca teme principale iubirea și viața.

pandora

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Colecția de Toamnă retrezește frumusețea unei epoci apuse și face referire la tradițiile medalioanelor perioadei victoriene. Aceste bijuterii încapsulează o estetică vintage modernizată. Formele geometrice și design-ul pieselor statement care pot fi purtate în mai multe moduri fac această colecție foarte personală.

Frumusețea cosmică a unei galaxii argintii și luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate în bijuteriile din noua Colecție de Iarnă. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emană magia Crăciunului și jocuri de lumini extraordinare oferă strălucire constelațiilor și modelelor de gheață în moduri inovatoare, care îți taie răsuflarea.

Luminoasă și elegantă, Colecția PANDORA Rose care se lansează pentru prima dată în România, prezintă un amestec unic de metale pentru a capta și exprima stilul personal cu ajutorul frumoaselor bijuterii romantice în nuanță de roz. Temele principale ale colecției sunt: iubirea și  viața. Frumusețea vintage, creațiile elegante, atemporale, cu motivele iubirii și naturii strălucesc cu nuanțe de roz pentru a spune povești despre dorințele și speranțele fiecăreia dintre noi.

Îți las mai jos mai multe poze pe care le-am făcut la evenimentul de lansare:

pandora

Sursă foto: DianaMihaila.ro

pandora

Sursă foto: DianaMihaila.ro

pandora

Sursă foto: DianaMihaila.ro

pandora

Sursă foto: DianaMihaila.ro

pandora

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Dacă ți-a plăcut articolul despre colecția Pandora toamnă-iarnă 2016, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies