DESCHIDEREA DEDEMAN PALLADY

by admin
0 comment

UPDATE: Imagini de la deschiderea Dedeman Pallady

Dedeman, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, deschide vineri, 17 aprilie, noul său magazin din bulevardul Theodor Pallady, nr. 50, din sectorul 3 al Capitalei. Vă puteți începe cumpărăturile încă de la 08:00 dimineața, însă, înainte de a vedea produsele de pe rafturi, răsfoiți online catalogul dedicat acestui eveniment, direct de pe site-ul DIY Bazaar. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe imaginea de mai jos.

deschiderea Dedeman Pallady

Sursă foto: Dedeman

Mai multe știri despre Dedeman puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați și despre alte promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. 

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies