Descarca gratuit: Organizator pentru timp si bani

by admin
0 comment

Nu te impacienta, nu ești singurul sau singura care are probleme cu gestionarea eficientă a timpului, resurselor și bugetului. În cazul meu îți pot spune că totul a venit odată cu anii. Nu prea înveți fără să încerci și fără să greșești… 

Timpul mi-a arătat că nu întotdeauna este vorba despre bani, ci mai mult despre experiențe. Dar, desigur, și experiențele astea costă. Planificate însă din vreme pot deveni mai accesibile. Pentru noi, DIY traveling este varianta preferată de a călători. Iar acesta este doar un exemplu.

Când vine vorba de cumpărături curente, încerc să îmi fac liste și să am o idee cât mai clară a stocurilor deținute. Astfel nu achiziționez dubluri și nici nu ajung să irosesc prea multă mâncare. Statistic vorbind, ceea ce aruncăm la gunoi este mai mult surplus folosit necorespunzător decât deșeuri. Deci bani aruncați la coș!


Citești și articolul Sfaturi de organizare pentru o viață sustenabilă


Haine nu prea mai cumpăr la impuls. Fac window shopping real și virtual să îmi bucur privirea, dar de cele mai multe ori nu iau nici 10-20% din ce am pus în coș.


Regula 50-30-20:

Folosește 50% pentru cheltuielile curente (facturi, rate, mancare), 30% pentru distracție (restaurante, hobby, shopping) și economisește 20%.


Când vine vorba despre sarcini, mi le scriu și pe ele în agendă și îmi asum termene clare de îndeplinire. La fel și pentru obiective, setez pași de parcurs, metode și resurse necesare.


Pentru a ține mai bine evidența activităților și a cheltuielilor, îți ofer o nouă resursă gratuită, ce te poate ajuta în acest sens: UN ORGANIZATOR pe care îl poți descărca și tipări! Ca să îți dai seama de ceea ce faci repetitiv și poate inconștient, îți recomand să ții un jurnal de minim 2 săptămâni.


Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Și hai și în grupul cu idei de organizare unde poți obține soluții adaptate stilului tău de viață.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies