Descarca gratuit: Felicitare de Ziua Indragostitilor

by admin
0 comment

Orice zi e potrivită pentru a celebra iubirea, așa că nu trebuie să așteptăm motive pentru a o face. Sărbătorile sunt însă un bun imbold. Noi, românii, suntem într-un fel norocoși pentru că avem ocazia să ne arătăm sentimentele de două ori în mod organizat: o dată de Valentine’s Day (pe 14 februarie) și a doua oară de Dragobete (pe 24 februarie).

Unii contestă varianta străină, eu însă mă bucur de prilej, chiar dacă nici pe 14, nici pe 24 nu facem ceva ieșit din comun față de restul timpului. Îmbrățișările în casa noastră sunt la ordinea zile și sunt un dar minunat pe care îl primim și îl oferim în fiecare dimineață, dar și înainte de a ne pune în pat. Dacă avem timp de o ieșire în oraș, bine. Dacă nu weekend-ul e tocmai bun pentru a ne răsfăța. Totuși un mic dar, chiar și virtual putem să ne facem.

Pentru cei care nu se pot bucura prea tare de acest moment din cauza programului încărcat, am făcut o felicitare digitală ce poate fi descărcată și în format vectorial pentru a putea fi personalizată (click dreapta – salvează imaginea ca…).

Dacă nu aveți timp pentru asta, puteți descărca varianta de mai jos (click dreapta – salvează imaginea ca…).

Americanii, promotorii Valentine’s Day, își oferă pe 14 februarie bomboane, flori și felicitări. Dar nici bijuteriile n-au rănit pe nimeni. Chiar, uite ce propune PANDORA amorezilor.

Mai multe idei creative pentru Ziua Îndrăgostiților – fie că ea are nume românesc sau internațional – găsești AICI.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies