Hornbach: Sfaturi utile pentru demararea unui proiect de gradinarit

by admin
0 comment

Pentru  a  susţine pasionaţii de grădinărit şi persoanele care îşi doresc o alimentaţie sănătoasă, în luna februarie, Hornbach amenajează în magazinele din Bucureşti, Timişoara, Sibiu şi Braşov o zonă special  dedicată răsadniţelor şi nu numai.

Atunci  când  este  planificată o cultură mică, de familie, răsadniţa este unul  dintre cele mai  importante  articole necesare. Aceasta este ideală pentru  producerea  răsadurilor şi poate fi folosită atât de cei care au o grădină,  cât şi de cei care doresc să aibă o cultură restrânsă în balcon. – Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

Sursă foto: Hornbach

Sursă foto: Hornbach

Potrivit  acestuia,  răsadnițele  asigură  tot confortul necesar germinării semințelor și dezvoltării lor  ulterioare  până la plantarea definitivă, pentru care, în  funcție  de cantitatea ce urmează a fi cultivată, se pot alege fie mini-sere, fie sere mai complexe.

De asemenea, pe lângă dimensiunea potrivită spațiului personal, clienții au posibilitatea de a alege răsadnițe fabricate din lemn, acoperite cu sticlă sau material plastic.

Dincolo  de răsadnițe, pasionații de grădinărit vor putea să își completeze lista  de  achiziții  de  sezon cu toate produsele necesare pregătirii sezonului de cultivare, precum tăvi, case de semănare, etichete tip, dar și plantatoare. În plus, clienţii  beneficiază permanent şi  de  garanţia creşterii plantelor, acestea având o calitate ridicată. În cazul  reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite,  pe  o  perioadă  de  12  luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies