DEDEMAN FACE RENOVAREA DISTRACTIVA PENTRU TOATA FAMILIA

by admin
0 comment
Dedeman targetează cu actualul său catalog proiectele de familie. Valabil până pe 16 septembrie, el conține sute de articole pentru casă și grădină, de la materiale de construcții, vopsea, adezivi și scule electrice, până la parchet, uși, gresie și faianță, instalații termice și sanitare sau materiale pentru acoperișuri. În magazinele retailerului mai găsiți și diverse piese de mobilier, decorațiuni, așternuturi și chiar veselă. 
Dedeman oferte

Sursă foto: Dedeman

Revista retailerului poate fi studiată și de pe telefonul mobil, aplicația fiind disponibilă atât în magazinul Google Play, cât și în AppStore.

Dacă nu ați aflat până acum, de pe site-ul oficial al Dedeman puteți comanda online produsele de care aveți nevoie. Iată ce trebuie să faceți.

Mai multe știri despre Dedeman puteți citi AICI, iar dacă doriți să vedeți ce oferte sunt disponibile și în restul magazinelor de do it yourself din țară, vizitați secțiunea DIY – Who is who în România. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies